Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Όταν δύο πάμπλουτες οικογένειες ενώνονται λόγω έρωτα! Το νέο χρυσό ζευγάρι της πόλης!

Δύο από τις μεγαλύτερες εφοπλιστικές οικογένειες της Ελλάδας ενώνονται για χάρη του έρωτα.

Η γόνος της οικογένειας Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία Νιάρχου και ο Χρήστος Οικονόμου, γιος του μεγαλοεφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου δεν έχουν πλέον καμία ...πρόθεση να κρύψουν ότι είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, δημοσιοποιώντας μάλιστα χαλαρές προσωπικές στιγμές τους από ένα όμορφο πρωινό στο Σούνιο, ποζάροντας με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα!

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το καλοκαίρι του 2012 όταν η Ευγενία Νιάρχου βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με την παρέα της για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

Η καθημερινή της παρουσία στην παραλία της Ψαρρού αλλά και στα πιο in νυχτερινά στέκια του νησιού δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν και ειδικά από τον Χρήστο Οικονόμου που την ίδια περίοδο βρισκόταν για διακοπές στο νησί των Ανέμων μαζί με τους κολλητούς του φίλους Κωνσταντίνο και Σωκράτη Κόκκαλη junior.

«Την κυνήγησε αρκετά για να καταφέρει να την πείσει για τις προθέσεις του και να γίνουν ζευγάρι» λένε φίλοι του. Την ίδια στιγμή η Ευγενία που εκείνο το διάστημα ήταν μόνη της στην προσωπική της ζωή, έδειχνε να απολαμβάνει το επίμονο αλλά συγχρόνως και διακριτικό φλερτ του γοητευτικού νεαρού με τα ξανθιά μαλλιά και τα γαλανά μάτια ο οποίος με τους ευγενικούς του τρόπους κατάφερε να την κάνει να ενδώσει στην πρότασή του για ένα πριβέ γεύμα σύμφωνα με τη real.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι βρέθηκε στην Αθήνα με τον Χρήστο να πηγαίνει ρομαντική βόλτα την Ευγενία στο Σούνιο. Η χρυσή κληρονόμος μάλιστα, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από τη βόλτα αυτή που ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο της στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά «My Tourist…» Αφορμή για το ταξίδι του ζευγαριού στην Ελλάδα, σύμφωνα με το people, ήταν ο γάμος των φίλων του Αλέξανδρου Στρογγυλού και Ιλένας Κόκκου στο Παλαιό Ψυχικό.

gossip-tv.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs