Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Κλαίει και βγαίνει… αίμα

Μπερδεμένοι είναι οι γιατροί στη Χιλή με την περίπτωση μιας νεαρής ασθενούς η οποία κλαίει αίμα.

Η 20χρονη Yaritza Oliva από την περιοχή Purranque άρχισε να κλαίει αίμα στις ...αρχές του μήνα. Τής συμβαίνει αρκετές φορές την ημέρα.

Επισκέφθηκε το κέντρο υγείας της περιοχής, όμως ο γιατρός που την εξέτασε δε βρήκε σημάδια μόλυνσης και την έστειλε στο σπίτι της, έχοντας χορηγήσει μόνο σταγόνες για να υποχωρήσει ο πόνος, τον οποίο η Yaritza χαρακτηρίζει ως «απερίγραπτο».

Οι γονείς της ζητούν από φίλους και γείτονες να τους βοηθήσουν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χρήματα για να στείλουν την κόρη τους σε έναν εξειδικευμένο οφθαλμίατρο, καθώς οι ίδιοι δεν έχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν μια επίσκεψη στο γιατρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής The Sun, η Yaritza ενδέχεται να πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια, (haemolacria). Υπάρχουν μόλις τρία καταγεγραμμένα περιστατικά στον κόσμο, και ίσως το αίμα που βγαίνει από τα μάτια της να είναι σύμπτωμα μιας σοβαρότερης ασθένειας, όπως ένας όγκος, ή να προκαλείται από υψηλά επίπεδα ορμονών στις γόνιμες γυναίκες, προσθέτει το δημοσίευμα.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs