Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Κοζάνη: Μοιραίο τροχαίο για 25χρονο νεαρό

Τραγικό θάνατο βρήκε την Τρίτη ο 25χρονος Ευάγγελος Τζήκας, κάτοικος Κοζάνης, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος του, προσέκρουσε στη στενή, παλιά γέφυρα του ΟΣΕ, στο δρόμο προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από... το kozanimedia.gr, από το ΙΧ αρχικά ανασύρθηκαν, σοβαρά τραυματίες, ο οδηγός του ΙΧ και δυο νεαρές κοπέλες. Οι κοπέλες νοσηλεύονται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, λόγω σοβαρού προβλήματος στο κεφάλι, ενώ είχε επίσης ρήξη ήπατος και σπλήνας. Λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Σοβαρά τραυματισμένες είναι οι δυο νεαρές κοπέλες, η μια εκ των οποίων χειρουργήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. «Μακάρι να καταφέρουμε να τις σώσουμε, με τη βοήθεια και του Θεού», ανέφερε γιατρός του Μαμάτσειου, με τους γιατρούς, πάντως, να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Το δυστύχημα συνέβη στις 7.10 το πρωί, όταν στο σημείο επικρατούσε και ομίχλη, με το όχημα να κινείται με κατεύθυνση προς Κοζάνη και την παρέα να επιστρέφει, πιθανότατα, από νυχτερινή διασκέδαση.

Ο 25χρονος Βαγγέλης Τζήκας, δούλευε σε γνωστό καφέ μπαρ της Κοζάνης και «είχε παντού μόνο συμπάθειες». Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη, στην Κοζάνη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs