Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Βγήκαν τα όπλα σε γλέντι στην Καρδίτσα. Ένα 2χρονο παιδί μεταξύ των επτά τραυματιών

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/04) στον συνοικισμό ρομά στη θέση Μαύρικας, στην Καρδίτσα, με επτά άτομα να τραυματίζονται μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκαν και την αστυνομία να προχωράει στη σύλληψη έξι... αδερφιών, ηλικίας από 24 έως 38 ετών.

Πιο αναλυτικά, ο ένας από τους δράστες προκάλεσε φθορές με το φορτηγάκι του σε παράπηγμα, μέσα στο οποίο είχαν στήσει γλέντι περίπου 30 άτομα. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει διαπληκτισμός, με τον προαναφερόμενο δράστη να αποχωρεί και να επιστρέφει λίγη ώρα αργότερα μαζί με τα πέντε αδέρφια του. Κινούμενοι πεζή πυροβόλησαν με δύο κυνηγετικά όπλα πολλές φορές προς το παράπηγμα, με επτά άτομα να τραυματίζονται. Μεταξύ τους, ένας 16χρονος και ένα 2χρονο αγοράκι.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχουν χτυπήσει ελαφριά. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν. Στον χώρο του συμβάντος βρέθηκαν 28 κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων ενώ σε κοντινή απόσταση από το σημείο του περιστατικού εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο σε κοίτη ρέματος, μία καραμπίνα, η οποία ερευνάται αν χρησιμοποιήθηκε στην συγκεκριμένη επίθεση.

Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs