Τρίτη 22 Απριλίου 2014

«Αδέσποτη» σφαίρα καρφώθηκε σε παιδικό δωμάτιο

«Αδέσποτη» σφαίρα από καλάσνικοφ πέρασε από παιδικό παράθυρο και σφηνώθηκε 30 πόντους πάνω από το μαξιλάρι στο παιδικό κρεβάτι, όπου είχε ξαπλώσει για να ξεκουραστεί ο... πατέρας της οικογένειας ανήμερα του Πάσχα στο Ακρωτήρι Χανίων.

Όλοι εκτιμούν ότι η σφαίρα προήλθε από κάποια από τις δεκάδες μπαλωθιές που εκείνη την ώρα «έπεφταν» στα πασχαλινά γλέντια.

Αγανακτισμένη, η μητέρα της οικογένειας γράφει: «Στις 18:30 περίπου, ο σύζυγός μου είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι του γιου μας και μια σφαίρα σκάει 30 πόντους πάνω απ το κεφάλι του αφού πρώτα έχει περάσει από το παράθυρο. Έλεος! Ανεγκέφαλοι Έλληνες γλετζέδες».

Για το απίστευτο συμβάν, ενημερώθηκε η Αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό. Ωστόσο, ο δράστης δεν εντοπίστηκε καθώς η σφαίρα, πιθανόν προήλθε από όπλο τύπου καλάσνικοφ, το οποίο είχε μεγάλη εμβέλεια.

Πάντως, όλοι εκτιμούν ότι η σφαίρα προήλθε από κάποια από τις δεκάδες μπαλωθιές που εκείνη την ημέρα και την ώρα «έπεφταν» βροχή στα πασχαλινά γλέντια και στην περιοχή του Ακρωτηρίου όπως σε όλη την Κρήτη.

«Σκέφτομαι ότι ο δράστης πολύ πιθανό να μην πήρε χαμπάρι για τη λαχτάρα που μας έδωσε πασχαλιάτικα.

Ας ενημερωθούν οι νταήδες και μαζί με αυτούς οι γυναίκες και τα παιδιά τους (τους θεωρώ συνυπεύθυνους) ότι τρομοκρατούν κόσμο και καταστρέφουν περιουσίες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

(Φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: cretapost.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs