Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Καθηγήτρια προδόθηκε από το κινητό του 13χρονου εραστή της

Για το βιασμό ενός 13χρονου μαθητή γυμνασίου κατηγορείται η 32χρονη καθηγήτρια και μητέρα μιας μικρής κόρης, Mary Faith McCormick.

Η νεαρή γνώρισε το παιδί ενώ ....ήταν καθηγήτρια στο Siloam Springs Intermediate School στο Benton County της Πολιτείας του Arkansas.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε ερωτική επαφή με τον 13χρονο τουλάχιστον δύο φορές στο διαμέρισμα της. Όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός βρήκε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της καθηγήτριας και άρχισε να τη φλερτάρει.

Η 32χρονη ενέδωσε στο φλερτ και τον κάλεσε μαζί με έναν φίλο του να δουν κάποια ταινία στο σπίτι της. Στη συνέχεια αφότου έφυγε ο φίλος του έκανε σεξ μαζί της στην κρεβατοκάμαρά της.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν μια 12χρονη φίλη του παιδιού πήγε στο αστυνομικό τμήμα προσκομίζοντας το κινητό του νεαρού, που είχε δανειστεί, μέσα στο οποίο υπήρχε ημίγυμνη φωτογραφία της καθηγήτριας.

Η αρχές ψάχνοντας στο κινητό του εντόπισαν μια δεύτερη φωτογραφία της όπου ήταν τόπλες.

Η McCormick συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Benton County Jail όπου πλήρωσε το ποσό των 50.000 δολαρίων ως εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερη έως ότου ξεκινήσει η δίκη της.

Πηγή: dailymail

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs