Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

«Ο 39χρονος στο Άστρος βασάνιζε τους γονείς του»

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες ότι 39χρονος υπάλληλος ντιλίβερι που δολοφονήθηκε ανήμερα την 15η Αυγούστου από τον ηλικίας 75 ετών πατέρα του φέρεται να ....ξυλοκοπούσε συστηματικά τους ηλικιωμένους γονείς του κάθε φορά που τους επισκεπτόταν στο σπίτι τους, στο Αστρος Αρκαδίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», το περασμένο Πάσχα μάλιστα και συγκεκριμένα το Μ. Σάββατο, ο 39χρονος φέρεται να είχε δέσει τους γονείς του στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους και να είχε βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του τη στιγμή που χειροδικούσε εναντίον τους.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 75χρονου πατέρα και δράστη της δολοφονίας, κ. Αντώνη Μίγα, ο 39χρονος την τελευταία δεκαετία βιαιοπραγούσε συστηματικά εναντίον των γονιών του. Ο κ. Μίγας δήλωσε ότι θα ζητήσει να γίνει έρευνα ώστε να βρεθεί το επίμαχο βίντεο με τη σκηνή του βασανισμού του ζεύγους των ηλικιωμένων από τον γιο τους. Πάντως, πληροφορίες από την αστυνομία αποδίδουν την τραγωδία σε κληρονομικές διαφορές, καθώς ο 39χρονος απαιτούσε να είναι ο μόνος κληρονόμος της πατρικής του κατοικίας στο Αστρος.

Το θύμα είχε εγκαταλείψει τις σπουδές του στη γυμναστική ακαδημία και εργαζόταν ως ντιλίβερι σε κατάστημα στο Περιστέρι. Οι γονείς του είναι συνταξιούχοι και στο παρελθόν είχαν εργαστεί σε βιοτεχνία υφασμάτων.

Χθες, τρεις από τους πέντε συλληφθέντες για τον φόνο του 39χρονου μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Ειδικότερα, ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο 53χρονος θείος και η 70χρονη θεία του θύματος, ενώ ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ αφέθηκε ο 71 ετών αδελφός του δράστη.

Ο 75χρονος πατέρας και δράστης της δολοφονίας και η 67 ετών σύζυγός του αναμένεται να απολογηθούν σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Ο πατέρας φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ η μητέρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs