Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Κατάφερε να ξεφύγει από τους απαγωγείς του

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών η υπόθεση αρπαγής ενός 41χρονου υπηκόου...
Σουδάν, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 16ης Αυγούστου στην Αθήνα.

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ένας 30χρονος υπήκοος Συρίας, ενώ αναζητούνται ακόμα τρείς αλλοδαποί συνεργοί του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα και μετά από σχετική καταγγελία, βραδινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, ο συλληφθείς μαζί με τον 28χρονο αδερφό του και δύο ακόμα άτομα, οδήγησαν τον 41χρονο με τη χρήση σωματικής βίας και καλύπτοντας το κεφάλι του με κουκούλα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο ενοικίαζε ο 30χρονος συλληφθείς. Εκεί τον ακινητοποίησαν και με τη χρήση σωματικής βίας τον δέσμευσαν και στη συνέχεια τον εξανάγκασαν να επικοινωνήσει με ομοεθνή του απαιτώντας εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Το Σάββατο τα ξημερώματα, ενώ στο διαμέρισμα βρισκόταν μόνο ο 30χρονος, ο παθών κατάφερε να απελευθερωθεί και να καλέσει σε βοήθεια. Ο συλληφθείς επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά έγγραφα που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς για την παραμονή του στη χώρα, καθώς και απαγορευμένες διεγερτικές ουσίες που χρησιμοποιούν αθλητές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs