Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ με ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ και ύστερα τους πέταξαν σε χαράδρα! Ποιοι κρύβονται πίσω από το φρικτό έγκλημα που συγκλονίζει την χώρα;


Πηγές της αστυνομίας λένε στο newsit ότι οι δράστες πιθανότατα πριν πυροβολήσουν με καραμπίνα, προέβησαν και σε....
ξυλοδαρμό των θυμάτων, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τα σώματα των δύο ανδρών σε ένα σημείο του δρόμου κοντά σε γέφυρα όπου πέταξαν τα άψυχα κορμιά στο βάραθρο.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στο δύσβατο μέρος όπου είχαν εντοπιστεί τα δύο κορμιά βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Τα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν και έφυγαν από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι.

Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναγνωρίστηκε και η ταυτότητα των δύο νεαρών.

Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι οι δύο άνδρες δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών. Έχουν πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, αλλά και στο κεφάλι. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι δράστες πυροβόλησαν τα θύματά τους από κοντινή απόσταση με καραμπίνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά δεν έχει εντοπιστεί και η μηχανή των δύο νεαρών, ενώ έμπειροι αστυνομικοί μιλούν για έγκλημα από ανθρώπους που τα δύο θύματα γνώριζαν.

Τώρα ξεκινάει νέος κύκλος ερευνών, οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν από το συγγενικό και εργασιακό τους περιβάλλον για να αρχίσουν να ξετυλίγουν την άκρη του νήματος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs