Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Διαγράφονται τα πρόστιμα ανέργων επιβατών του ΟΑΣΘ

Δρομολογείται η δωρεάν μετακίνηση τους από σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Στη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα... στη Θεσσαλονίκη κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Χρήστο Στεφανίδη, συζητήθηκαν το θέματα της δωρεάν μετακίνησης ανέργων, της αύξησης της τιμής του εισιτηρίου και της μείωσης των δρομολογίων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Στεφανίδης δήλωσε ότι δρομολογείται η εκταμίευση ποσού 5 εκατομμυρίων από σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Μέχρι τότε σε όσους ανέργους βεβαιώνονται πρόστιμα, δίνεται η δυνατότητα διαγραφής τους, με την προσκόμιση των σχετικών πιστοποιητικών.

«Είναι ένα μέτρο κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζεται ήδη», είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ και επέστησε την προσοχή ότι διαγραφή του προστίμου δικαιούνται μόνοι όσοι επιβάτες είναι αποδεδειγμένα άνεργοι.

Αναφορικά με τη μείωση των δρομολογίων, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ δεσμεύθηκε για την προέκταση του άξονα του 78Ν όπως και για την επαναλειτουργία κατά 50 με 60% των γραμμών μετά τα μεσάνυχτα.

Για το ζήτημα της αύξησης στην τιμή του εισιτηρίου, ο κ. Στεφανίδης υπερασπίστηκε την απόφαση με το αιτιολογικό της μείωσης της αντισταθμιστικής καταβολής.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs