Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Αποκαλύψεις για τη νέα σεζόν του Game of Thrones (Spoiler Alert)

Ο ηθοποιός Charles Dance, που υποδύεται τον Tywin Lannister στο Game of Thrones, κάνει μια...
απρόσμενη αποκάλυψη για τη νέα σεζόν της σειράς. Προσοχή: Ακολουθεί spoiler!

Στο φινάλε της 4ης σεζόν του Game of Thrones, ο Tyrion Lannister μας κάνει μια μεγάλη έκπληξη, χτυπώντας με τα βέλη του τον αυταρχικό πατέρα του, στην πιο αστεία σκηνή φόνου όλης της σειράς. 

Το twist στην πλοκή τεράστιο, και η ανακούφιση των θεατών ακόμα μεγαλύτερη. Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στα επτά βασίλεια και ο πιο μισητός εναπομείναντας της οικογένειας Lannister (μετά τον θάνατο του εγγονού του), έχει επιτέλους βρει το τέλος που του αξίζει. 

Ή μήπως όχι;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο MTV, o Charles Dance, μας κάνει και αυτός με τη σειρά του μια έκπληξη, ανακοινώνοντας πως δεν είναι ακόμα ώρα να αποχαιρετίσουμε τον χαρακτήρα του για πάντα. 

Στην ερώτηση “έχεις στενοχωρηθεί που θα χάσεις την επόμενη σεζόν του Game of Thrones;”, o Charles Dance απάντησε πως δεν θα χάσει εντελώς την πέμπτη σεζόν. “Δεν έχετε τελειώσει ακόμα με τον Tywin Lannister, μόνο αυτό θα σας πω,” συμπλήρωσε. 

Τώρα τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό για τον χαρακτήρα του στον 5ο κύκλο; Ίσως ο Tywin δεν πέθανε ποτέ – ίσως απλά τραυματίστηκε βαριά και θα καταφέρει να ανακάμψει. Ακόμα όμως και αν είναι όντως νεκρός, μπορεί να επιστρέψει μαζί με τον “χειμώνα” ως White Walker. Ή μπορεί ακόμα η εμφάνισή του στη νέα σεζόν να βασίζεται μόνο σε flashbacks. 

H 5η σεζόν του Game of Thrones αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στην Αμερική τον Απρίλιο του 2015. Μέχρι τότε, θα μείνουμε με την απορία...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs