Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτό είναι το ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ παιδί του Instagram!! - ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ πόσα "βγάζει" με κάθε φωτογραφία!! (pics)

Ως το «πιο πλούσιο παιδί του Instagram» χαρακτηρίζεται μία 3χρονη, οι γονείς της οποίας, θέλοντας...
να ικανοποιήσουν την δική τους ματαιοδοξία, την απαθανατίζουν με πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ!

Η Πίξι Κέρτις από την Αυστραλία απολαμβάνει την dolce vita από την πατρίδα της έως το Λος Άντζελες και τρελαίνει με τις πόζες της το Instagram, στο οποίο έχει περισσότερους από 80.000 followers.


Από μικρή στα… βάσανα έχει μπει η 3χρονη, καθώς λανσάρει αξεσουάρ για κοριτσάκια, έχοντας ως μάνατζερ -ποιά άλλη;- την μαμά της, που φαίνεται ότι έχει κάνει το παιδί της… μπίζνα.


Αυτές τις μέρες, μαμά και κόρη βρίσκονται στην Καλιφόρνια: αφού επισκέφθηκε τα καταστήματα μεγάλων οίκων μόδας, η Πίξι «ανέβασε» στο Instagram φωτογραφία της από την πισίνα, αλλά και να τρώει το πρωινό, τα γλυκάκια και το δείπνο της, μόνη ή σε selfie με την μανούλα.


Χρυσορυχείο έχει γίνει η μικρή, που βάζει στην τσέπη (ή, καλύτερα στην τσέπη της μαμάς της) περίπου 160 ευρώ για καθετί που διαφημίζει με τις φωτογραφίες που «ανεβάζει», από παιδικά γάλατα, μέχρι ρούχα και παπούτσια.


«Άνοιξα το προφίλ της στο Instagram μία εβδομάδα μετά την γέννησή της», δήλωσε πρόσφατα η μητέρα της, Ρόξι και, απαντώντας στις επικρίσεις ότι εκμεταλλεύεται την κόρη της, πρόσθεσε: «όλα τα χρήματα που κερδίζει πηγαίνουν σε έναν λογαριασμό στο όνομά της, για να κάνει μια καλή αρχή όταν μεγαλώσει. Θα την διδάξω, όπως εμένα οι γονείς μου, ότι πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να κερδίζεις, αλλά δεν μπορείς να ξοδεύεις σε υλικά αγαθά μέχρι να κάνεις μια περιουσία».


Είδες μαθήματα ζωής από την κυρία Ρόξι;


Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως… δεν μπορείς να οδηγείς πανάκριβο αυτοκίνητο και να μένεις στο ενοίκιο! Αμ πως...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs