Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Αριστούχοι και μετεξεταστέοι στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχασε με το 1-1 κόντρα στον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, ωστόσο είναι.... αποκλειστικά στο δικό του χέρι να το πετύχει και μάλιστα ως πρώτος του γκρουπ στο εναπομείναν εκτός έδρας ματς με τον Φωστήρα στις αρχές του 2015.

Η ουσία είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάποια πράγματα να κρατήσουν και άλλα να… ξεχάσουν από το χθεσινό παιχνίδι. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η νέα καλή εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη, που ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και σκόρερ της «φωνάζοντας» πως περιμένει την ευκαιρία του σε ένα πιο δυνατό ματς. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει παίξει μόλις 44 λεπτά στο πρωτάθλημα (είναι εκτός λίστας του Champions League) και δεν θα είναι έκπληξη αν τον δούμε στο προσεχές ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, την οποία γνωρίζει καλά από το πέρασμά του από την ομάδα.

Ο Μίτσελ μπορεί να χαμογελά για την επανεμφάνιση του Σιόβα, που επέστρεψε από τραυματισμό κι έπαιξε για ένα ημίχρονο, όπως και για την παρουσία του Βούρου, που έδειξε ότι διαθέτει δυνατότητες να εξελιχθεί σε έναν καλό αμυντικό. Αντίθετα, αρκετοί παίκτες που είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν στον Ισπανό προπονητή πως αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, δεν τα κατάφεραν. Στη λίστα αυτή ανήκουν οι Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης και Γιαννούλης, αλλά και σε κάποιο βαθμό οι Μέγιερι, Γκαζαριάν και Διαμαντάκος. Ελαφρυντικά υπάρχουν, κυρίως η απραξία και το γεγονός ότι βρέθηκαν σε μια… πειραματική ενδεκάδα, αλλά είναι αλήθεια πως ο Μίτσελ περίμενε περισσότερα.

Με προβλήματα στην Τρίπολη

Σίγουρα χωρίς τον Τσόρι Ντομίνγκες, που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από τα συνεχή ματς και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της Τρίτης με τη Γιουβέντους, και πιθανώς με επιπλέον απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το Σάββατο τον Αστέρα στην Τρίπολη. Από ιώσεις ταλαιπωρούνται οι Μποτία και Φουστέρ, που δεν αποκλείεται να προφυλαχθούν για να είναι διαθέσιμοι εν όψει Τορίνο. Ο Μπενίτες δήλωσε χθες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης υγιής, αλλά μετά από πολυήμερη απουσία είναι αμφίβολο αν θα βρίσκεται έστω και στην αποστολή.

Πηγή: sport-fm.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs