Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Χαμογελά ο «Κολοσσός»

Η άνετη νίκη και η εμφάνιση αρκετών παικτών που δεν έχουν μόνιμη θέση στο βασικό σχήμα απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών έφεραν.... χαμόγελα στις τάξεις της ΑΕΚ.

Σε μια βραδιά που παίκτες που ήταν μονίμως στις πρώτες επιλογές του Τραϊανού Δέλλα, όπως οι Μάνταλος, Αραβίδης, Λαμπρόπουλος και Πεταυράκης έμειναν εκτός ενδεκάδας ή και αποστολής, ενώ άλλοι που έχουν βασικό ρόλο στα πλάνα όπως οι Ανάκογλου, Μπρέτσεβιτς και Σοϊλέδης ήταν ανέτοιμοι, η «Ένωση» απέδειξε πως έχει λύσεις όχι απλώς για να νικήσει, αλλά και να το κάνει με άνεση και… στιλ.

«Θέλω να σας συγχαρώ και ιδιαίτερα τα παιδιά που μπήκαν στην ενδεκάδα γιατί έδειξαν πανέτοιμα. Δεν υπάρχουν βασικοί κι αναπληρωματικοί. Όλοι σας είστε βασικοί», είπε ο «Κολοσσός».

Πλέον οι λύσεις που διαθέτει ο προπονητής είναι πάρα πολλές. Όχι απλώς επειδή οι «ρεζέρβες» έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή, αλλά κι επειδή επιστρέφουν οι τραυματίες. Ο Δημήτρης Ανάκογλου προπονείται πλέον κανονικά και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για το ματς με τον Αχαρναϊκό, ενώ Ιβάν Μπρέτσεβιτς και Άρης Σοϊλέδης είναι ιατρικά πανέτοιμοι κι απλώς περιμένουν τη στιγμή που θα πάρουν την ευκαιρία.

Έρχεται ο Ράτκοβιτς

Τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Αθήνα ο Άντριγια Ράτκοβιτς. Ο 17χρονος φορ, που δοκιμάστηκε και έπεισε για το ταλέντο και τις προοπτικές του, έρχεται από τη δεύτερη κατηγορία της Σερβίας και τη Γιαβόρ. Αρχικά θα ενταχθεί στην ομάδα Κ-20 της ΑΕΚ και θα παρακολουθείται η εξέλιξή του.

Πηγή: sport-fm.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs