Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Περόνε: Στον Ηρακλή για την άνοδο

Ο Εμάνουελ Περόνε μίλησε στη Sportday και ξεκαθάρισε ότι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή στην ...τρέχουσα αγωνιστική σεζόν είναι η άνοδος της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

«Για μένα είναι ένα στοίχημα να το επαναλάβω με μια ακόμα ομάδα», τόνισε ο Περόνε σχετικά με τη συμβολή του στην άνοδο του Εργοτέλη και συνέχισε:
«Είμαι 34 ετών και στον Ηρακλή ήρθα μόνο για την άνοδο. Αν δεν υπήρχε αυτός ο στόχος, δεν θα ερχόμουν. Αν τα καταφέρω, θα είναι ό,τι καλύτερο έχω πετύχει στην ποδοσφαιρική καριέρα μου.

Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Στον Εργοτέλη υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα, παίζαμε με πολλούς νεαρούς και άπειρους παίκτες και αυτό που καταφέραμε ήταν κόντρα στα προγνωστικά. Αγωνιστικά ο φετινός Ηρακλής είναι ένα, ίσως και δυο επίπεδα πιο πάνω από εκείνο του Εργοτέλη. Είναι ομάδα με όλα τα γράμματα κεφαλαία και οι συνθήκες είναι πολύ πιο ευνοϊκές».

Ο άσος του «γηραιού» δήλωσε ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε στην ομάδα.
«Βρήκα μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για τις υπόλοιπες. Ο Ηρακλής έχει όλα όσα χρειάζεται για να πετύχει τον στόχο του. Καλή ομάδα, οργάνωση, ηρεμία, κόσμο που τον στηρίζει και που πιστεύει στους ποδοσφαιριστές».

Ο Περόνε αναφέρθηκε και στο αυριανό παιχνίδι στο Αλκαζάρ απέναντι στον Τύρναβο…
«Αυτός είναι ο στόχος. Μελετήσαμε τον αντίπαλο, έχουμε σχέδιο για το πώς θα τον αντιμετωπίσουμε και θέλουμε όταν θα φύγουμε από το γήπεδο να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας», κατέληξε.
Πηγή: sport-fm.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs