Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Κατέγραψε με κρυφή κάμερα τρια ανήλικα κορίτσια στην τουαλέτα

Τρεις γυναίκες και τρεις ανήλικες κοπέλες ήταν τα θύματα του 36χρονου που τις παρακολουθούσε μέσω καμερών που είχε τοποθετήσει κρυφά σε τουαλέτες.

Ο 36χρονος...
, ο οποίος είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον παραϊατρικό τομέα, κατηγορείται για παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος είχε εγκαταστήσει τις κάμερες σε τουαλέτα του γραφείου και του σπιτιού του από τα τέλη του Ιουνίου έως και τις 9 Οκτωβρίου που έγινε αντιληπτός από μία γυναίκα, η οποία έκανε και την σχετική καταγγελία στην αστυνομία.

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αρχές στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, ένας εσωτερικός σκληρός δίσκος, notebook, δύο κεντρικές μονάδες Η/Υ, κινητό τηλέφωνο, τρεις ψηφιακές συσκευές αποθήκευσης και πέντε ψηφιακοί δίσκοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις έρευνες, ο 36χρονος είχε καταγράψει συνολικά έξι γυναίκες, τρεις από τις οποίες ανήλικες, που είχαν χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες στο γραφείο και το σπίτι του.
cretapost.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs