Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Βρήκαν το ξενοδοχείο που έμενε ο Αλβανός πιστολέρο

Έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Πειραιά που φέρεται ότι διέμενε μέχρι πρότινος ο Αλβανός μακελάρης πραγματοποιείται από σήμερα το πρωί, παρουσία εισαγγελέα.....
Στο ξενοδοχείο Γαλήνη στο Μικρολίμανο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και από τις πρώτες πρωινές ώρες κάνουν «φύλλο και φτερό» τους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, αναζητώντας στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στον εντοπισμό του αλλοδαπού πιστολέρο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια της επιχείρησης είδε την φωτογραφία του δράστη που διέρρευσε στο Διαδίκτυο και αμέσως χθες το βράδυ ειδοποίησε τις Αρχές.

Σε επικοινωνία, που είχε με τους δημοσιογράφους, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου δήλωσε σοκαρισμένη και ότι έπεσε από τα σύννεφα, όταν είδε πως ο άνδρας που άνοιξε πυρ σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας 15 σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά ήταν ένοικός της.


Ανδρες της ΕΛΑΣ και του ΕΚΑΜ συνεχίζουν τις έρευνες και έχουν αποκλείσει κάθε χώρο του ξενοδοχείου, που βρίσκεται ελάχιστα μέτρα μακριά από το νυχτερινό κέντρο που θέρισε τον τρόμο ο Αλβανός μακελάρης. Αυτό το στοιχείο φαίνεται πως λύνει και το μυστήριο του τι συνέβη τα 15 λεπτά που ο Αλβανός έφυγε από το κέντρο και επέστρεψε με το Καλάζνικοφ στα χέρια για να γαζώσει το μπαρ στο Μικρολίμανο αλλά και το πώς απομακρύνθηκε από το σημείο. 


Με απλά λόγια, ο μακελάρης φαίνεται να μην πήγε σε αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στην περιοχή αλλά στο δωμάτιο του ξενοδοχείο όπου διέμενε και το οποίο βρίσκεται μόλις 15 μέτρα από το μπαρ. 


Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου, οι εργασίες αποκατάστασής τους αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα και το μαγαζί θα ανοίξει την Παρασκευή και το Σάββατο, προσφέροντας τα έσοδα προς ανακούφιση των τραυματιών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs