Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ την Πέμπτη

Γιατροί και Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Δε θα πραγματοποιηθούν πτήσεις από... και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.

Μετ΄εμποδίων θα είναι την Πέμπτη οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν με στάσεις εργασίας στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Πιο συγκεκριμένα, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ενώ ΗΣΑΠ και Μετρό θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και το τραμ θα κινηθεί από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Προβλημα θα αντιμετωπίσουν και όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο, καθώς στην απεργία θα συμμετάσχει και η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και έτσι δεν θα πραγματοποιούνται πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.

Στην απεργία συμμετέχουν οι νοσοκομειακοι γιατροί και οι γιατροί του ΠΕΔΥ, των κέντρων Υγείας αλλά και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρούν μεταξύ άλλων στις πολιτικές λιτότητας, τα μνημονιακά μέτρα και το νέο προϋπολογισμό, ενώ κάνουν λόγο για πλήρη ανατροπή του ασφαλιστικού συστήματος και κατάργηση συνδικαλιστικών ελευθεριών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs