Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Αυτοδιοικητικές… διαστάσεις πήρε το πάρτυ γενεθλίων του Πάρη Κασιδόκωστα.

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Μαραθώνα, κ. Ηλίας Ψινάκης..., σύμφωνα με το ereportaz.gr.

Το πάρτυ έγινε στο Grey Warehouse, στο 23ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, και εκτός από υψηλούς καλεσμένους είχε … «σκλάβους» και μάσκες. «Σκλάβοι» ήταν ντυμένοι οι σερβιτόροι, ενώ μάσκες φορούσαν οι προσκεκλημένοι…

Η μητέρα του εορτάζοντος, Μαριάννα Λάτση, ντυμένη στα μαύρα, φορούσε δαντελένια μάσκα. Για λόγους υγείας, έλειπε ο πατέρας του Πάρη, Γρηγόρης Κασιδόκωστας.

Δεν έλειψε η δημοσιογράφος και στενή φίλη της Μαριάννας Λάτση, Έλλη Στάη, η κυρία Κοπελούζου, οι «Μέλισσες», η Κατερίνα Στικούδη, η Χριστίνα Σάλτη, οι Boys Noise, ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο Νίκος Κριθαριώτης, ο Ανδρέας Κουρής (ιδιοκτήτης του ΜΑD) και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Εκεί ήταν και η τραγουδίστρια, Χριστίνα Κολέτσα, η οποία έδειχνε να το απολαμβάνει ποζάροντας στον φακό μαζί με τον Γρηγόρη Μάλλιο, προσωπικό προπονητή κικ μπόξινγκ του Πάρη Κασιδόκωστα.

Η βραδιά έκλεισε με το σόου 30 χορευτριών που είχαν έρθει ειδικά από το εξωτερικό και ανά 20 λεπτά προσέφεραν ιδιαίτερο θέαμα στους καλεσμένους, ενώ την προσοχή όλων συγκέντρωσε μια πανέμορφη κοπέλα η οποία στεκόταν στο sushi bar ήταν γυμνή και κάλυπτε τα επίμαχα σημεία του σώματός της με sushi.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs