Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Πως προτιμούν οι άντρες την «κάτω περιοχή»!

Όλες μας απασχολεί η περιποίηση της «κάτω περιοχή».

Είτε διαλέξεις, βεβαίως, Brazilian είτε Hollywood είτε με σχέδια ή κάτι απλό, το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει....
να είσαι περιποιημένη και να νιώθεις άνετα! Όσο για τους άντρες οι άντρες, έστω κι αν λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει, ξέρεις πολύ καλά ότι ένα μη περιποιημένο μπικίνι μπορεί να τον ξενερώσει σε δευτερόλεπτα. Γι” αυτό πάρε μερικές ιδέες για την επόμενη εμφάνισή σου!

Απλό

Η απλή αποτρίχωση στο μπικίνι είναι κάπως εκτός μόδας. Εάν δεν το περιποιείσαι, συχνά κινδυνεύεις να τον απομακρύνεις αντί να τον κάνεις να ξετρελαθεί!

Hollywood

Εάν αποφασίσεις να κάνεις Hollywood αποτρίχωση, καλό είναι να σιγουρευτείς ότι είναι κάτι που του αρέσει. Η απουσία τρίχας μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις με… κοριτσάκι, ενώ εκείνος περιμένει και θέλει μια γυναίκα. Γι” αυτό μην τον κάνεις να χάσει το ενδιαφέρον του. Αν όμως του αρέσει και του δίνει μια αίσθηση καθαριότητας, τότε go for it!

Brazilian

Η brazilian αποτρίχωση μοιάζει πολύ με τη Hollywood με τη διαφορά ότι αφήνει μια λεπτή γραμμή στο κέντρο της περιοχής. Είναι η καλύτερη λύση αν το αγόρι σου σε προτιμά εκεί κάτω καθαρή αλλά όχι και εντελώς άτριχη! Πολλοί άντρες βρίσκουν το brazilian πολύ kinky!

Γαλλικό και σχέδια

Η French αποτρίχωση είναι η πιο συνηθισμένη και είναι αυτή που κάνουμε για να φορέσουμε ένα μικροσκοπικό μπικίνι. Εάν θέλεις να το παίξεις safe, τότε είναι η καλύτερη επιλογή. Αν θέλεις όμως να τον προκαλέσεις, μπορείς να κάνεις γαλλικό σε συνδυασμό με ένα σχεδιάκι, όπως μια καρδούλα, ένα αστεράκι ή έναν κεραυνό!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs