Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Θα πάρει κεφάλια ο Αλέξης: Το μεγάλο κόλπο του Τσίπρα με την Κωνσταντοπούλου

Δεν έχανε ευκαιρία σαν αξιωματική αντιπολίτευση ο Αλέξης Τσίπρας να τα χώνει βαρειά και προκλητικά, μέχρι που να αμφισβητεί το “αντριλίκι” του πρωθυπουργού Σαμαρά...επειδή συστηματικά απουσίαζε από τη Βουλή. Και τι δεν του χρέωνε του Σαμαρά για τις κοπάνες του από το κοινοβούλιο, ότι κρυβότανε, ότι φοβότανε να εμφανιστεί, τέτοια.

Υποτίθεται ότι σαν πρωθυπουργός πλέον ο Τσίπρας θα δηλώνει παρών στη Βουλή.

Και ποια θα είναι η θέση του όταν μέσα στους δικούς του είναι μέσα αυτό το περίεργο πράμα με το όνομα Ζωή Κωνσταντοπούλου; Μιλάμε για άτομο που δεν ελέγχεται. Όχι πως το κορίτσι χρειάζεται χάπια, ούτε βοήθεια ψυχοθεραπευτή. Νορμάλ είναι 100%, αλλά κάτι την πιάνει, με το πάθος της ενάντια στη δεξιά, υπέρ της αριστεράς.

Κανένας δεν κατάλαβε πώς έλυσε το μέγα πρόβλημα του κυβερνητικού πλέον Σύριζα το επιτελείο Τσίπρα. Έκανε πρόεδρο της Βουλής την κυρία Κωνσταντοπούλου κι έτσι, μ' αυτή τη μεγαλοφυή κίνηση την ευνούχισε!

Τραμπουκισμοί τέλος για την βουλευτίνα του Σύριζα όταν αναλαμβάνει να διευθύνει τις συζητήσεις στο κοινοβούλιο. Εκτός κι αν μπορούμε να φανταστούμε έναν διαιτητή στο γήπεδο να πλακώνει στις μάπες έναν ποδοσφαιριστή, να ρίχνει μπινελίκια σ' έναν προπονητή. Ή, τον πρόεδρο του δικαστηρίου να μην επιτρέπει στον κατηγορούμενο να καταθέσει, να μην δέχεται από τους δικηγόρους την προσκόμιση κανενός στοιχείου.

Ο Τσίπρας βούλωσε το στόμα της βουλευτού που περισσότερο από τους 300 είχε μιλήσει στη Βουλή εδώ και 2,5 χρόνια. Αυτό της έκανε με το που την εξέλεξε για πρόεδρο της Βουλής. Να δίνει το λόγο σ' άλλους σαν πρόεδρος, η ίδια να μη μιλάει. Πού θα ξεσπάει το κορίτσι;

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs