Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Φρίκη! Εκοψε το λαιμό των παιδιών της γιατί...

Για απόπειρα δολοφονίας των ίδιων των παιδιών της κατηγορείται μια νεαρή μητέρα στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, καθώς σύμφωνα με τις αρχές, είχε ....κόψει τον λαιμό των παιδιών της προκειμένου να σταματήσουν να κλαίνε.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Κριστίνα Μπουθ, κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας πως τα τρία της παιδιά έκλαιγαν ασταμάτητα και «χρειάζονταν ιατρική φροντίδα». Η 28χρονη μητέρα και ο σύζυγός της Τόμας Μπουθ έχουν τρία παιδιά, ένα 2χρονο κοριτσάκι και δίδυμα 6 μηνών.

Όταν οι αξιωματούχοι έφτασαν το Σάββατο το βράδυ στο σπίτι, βρέθηκαν μπροστά σε ένα ανησυχητικό θέαμα. Οι αστυνομικοί είδαν τα δίδυμα στον καναπέ να κλαίνε «ασταμάτητα» και να «αιμορραγούν από τον λαιμό τους». Ένας αξιωματικός στη συνέχεια ανέβηκε στον πάνω όροφο και βρήκε το 2χρονο κοριτσάκι στο κρεβάτι, κάτω από τα σκεπάσματα με «στεγνό αίμα παντού επάνω της».

Και τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο όπου υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση. Είναι πλέον σε σταθερή κατάσταση και θα παραδοθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες προστασίας παιδιών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα στις αρχές «δυσκολευόταν πολύ» με την φροντίδα των τριών παιδιών» γιατί ο σύζυγός της «δεν βοηθά ποτέ» και «ενοχλείται μόλις τα παιδιά αρχίσουν να κλαίνε και κάνουν φασαρία».

Όπως ανέφερε, έβλεπαν μια ταινία και πήγε να βάλει τα μικρά για ύπνο λίγο πριν τελειώσει. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως τα δίδυμα άρχισαν να κλαίνε και «τρελάθηκε». Όπως ομολόγησε η ίδια, έκοψε τους λαιμούς των παιδιών της γιατί ήξερε πως αν σκότωνε τα παιδιά το σπίτι θα ήταν πλέον ένα ήσυχο μέρος για τον άνδρα της»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs