Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Παίρνει Σαντάνα ο Ολυμπιακός

Μπορεί ο Νέτο να ήταν ο «εκλεκτός» του Βίτορ Περέιρ για την άμυνα, όμως ο χρόνος… κυλάει εις βάρος του Ολυμπιακού, που δεν μπορούσε άλλο να περιμένει.

Γι’ αυτό ...και σύμφωνα με πληροφορίες οι Πειραιώτες «έτρεξαν» το plan B!

Όπου plan B… Φελίπε Σαντάνα! Οι «ερυθρόλευκοι» -μετά από εντολή Μαρινάκη να προχωρήσει γρήγορα η υπόθεση- βρίσκονται σχεδόν σε οριστική συμφωνία τόσο με τη Σάλκε, όσο και με τον 28χρονο στόπερ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Μια μεταγραφή που ουσιαστικά αφορά δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια οψιόν αγοράς, με τους πρωταθλητές ουσιαστικά να τα “χουν βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο αμυντικό για συμβόλαιο 2,5 ετών (εφόσον ενεργοποιηθεί σε λίγους μήνες η οψιόν).

Ο Σαντάνα ξεκίνησε την καριέρα του στην Φιγκεϊρένσε της πατρίδας του, προτού το 2008 κάνει το… άλμα στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ντόρτμουντ. Το 2013 τον απέκτησαν οι «βασιλικοί μπλε» κι ενώ πέρσι είχε… φουλ συμμετοχές, φέτος έχει «παραγκωνιστεί» μετρώντας μόλις 4 εμφανίσεις στην Bundesliga.

Αξίζει να σημειωθεί πως έμπειρος σέντερ μπακ θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League και θα… ενισχύσει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού στα διπλά παιχνίδια με την Ντνίπρο.
Πηγή: sport-fm.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs