Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει σήμερα τα χαρτιά του

Τα χαρτιά του, για πρώτη φορά μετά τις εκλογές, θα ανοίξει σήμερα ο τέως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ στις... 6 το απόγευμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ στη σημερινή συνεδρίαση η οποία ουσιαστικά ανοίγει τις εσωκομματικές διεργασίες του κόμματος, αναμένεται να κάνει έναν πρώτο απολογισμό του αποτελέσματος των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι από το βράδυ των εκλογών όταν ο κ. Σαμαράς από το Ζάππειο τόνισε ότι «η ΝΔ έμεινε όρθια, η ΝΔ άντεξε, η ΝΔ έχασε μόνο δύο μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012», χωρίς να κάνει την παραμικρή νύξη για τη διεξαγωγή συνεδρίου ή για ενδεχόμενη αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα, δεν έχει ξανατοποθετηθεί δημόσια.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς από τη Δευτέρα και έπειτα βρίσκεται καθημερινά και επί πάρα πολλές ώρες στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Μάλιστα, χθες, σύμφωνα με πληροφορίες είχε ραντεβού με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη με τον οποίο έκαναν μια πρώτη ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και τις προεκλογικής στρατηγικής της ΝΔ που οδήγησε στο αποτέλεσμα της Κυριακής.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs