Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΦΡΙΚΗ! Άστεγος ασελγούσε σε 11χρονο στη Θεσσαλονίκη

Ο 58χρονος συνελήφθη τη Δευτέρα, μετά από καταγγελία ενός περαστικού στις αστυνομικές Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ...seleo.gr, καθοριστικό ρόλο για την αυτόφωρη σύλληψη του δράστη διαδραμάτισε η παρατηρητικότητα περαστικού και η έγκαιρη ενημέρωση των αστυνομικών Αρχών από τον ίδιο, καθώς αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις του σε βάρος ενός αγοριού σε υπαίθριο χώρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Παλαιός Σταθμός).

Αμέσως μετά την καταγγελία και βάσει της δοθείσας περιγραφής, εκδόθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις και χθες το μεσημέρι, συνελήφθη ο 58χρονος άντρας, ενώ παράλληλα εντοπίστηκε και το αγόρι, ηλικίας 11 ετών.

Σύμφωνα με το thestival.gr, σε βάρος του 58χρονου, ο οποίος είναι άστεγος, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της «Αποπλάνησης Παιδιών».

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο ανήλικος, παρουσία ψυχολόγου, αναγνώρισε τον δράστη, ενώ η μητέρα του δήλωσε άγνοια για το περιστατικό.

Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντος, σχηματίστηκε δεύτερη δικογραφία, καθώς εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας για παραβίαση όρων κράτησης.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης είχε καταδικαστεί για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οπλοφορίας, κλοπών, ζωοκλοπής, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs