Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Angelina Jolie: Ο καρκίνος σκότωσε 8 ανθρώπους της οικογένειας μου

Ένα υπέροχο βράδυ πέρασε με τις κόρες της η Angelina Jolie – στο Nickelodeon Kids “Choice Awards το Σάββατο το βράδυ- κάνοντας...
την πρώτη της εμφάνιση από την μέρα που αποκάλυψε στο ευρύ κοινό και την δεύτερη χειρουργική της επέμβαση, την αφαίρεση ωοθηκών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρουν στο φως της δημοσιότητας τα Ξένα- Μέσα Ενημέρωσης η ηθοποιός γελούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ενώ οι δυο κόρες της η 8χρονη Shiloh και η 10χρονη Zahara την αγκάλιαζαν συνέχεια, ιδίως μετά την ανακοίνωση του βραβείου για τον ρόλο της στο Maleficent.


Σε πρόσφατη συνέντευξή της η καλλιτέχνης δήλωσε πως πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά της με σκοπό να ευαισθητοποιήσει ανθρώπους που πάσχουν από το ίδιο πρόβλημα υγείας. Άλλωστε οκτώ μέλη της οικογένειάς της έχουν πέσει θύματα του θανατηφόρου γονιδίου του καρκίνου. 


Η μητέρα της Angelina Marcheline Bertrand, πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών, το 2007 σε ηλικία μόλις 56 ετών ενώ η θεία της Debbie Martin, πέθανε από καρκίνο του μαστού το 2007 σε ηλικία 61 ετών.

Η άλλη θεία της Stella Laws και η ξάδελφή της Francine, επίσης χτυπήθηκαν από την ασθένεια – ο παππούς τη Rolland Bertrand, πέθανε από καρκίνο του αδένα το 1985 σε ηλικία 61 ετών και ο θείος της Raleigh ήταν επίσης θύμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs