Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Το κρυφό ραντεβού Μελισσανίδη-Αλαφούζου για κοινό μέτωπο


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιήθηκε η μυστική συνάντηση δύο ...
γνωστών μεγαλοπαραγόντων του ποδοσφαίρου, οι οποίοι επίσης είναι και γνωστοί από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του crashonline.gr, στο κρυφό ραντεβού που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα 24ωρα σε ξενοδοχείο επί της Λ. Βουλιαγμένης συμμετείχαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος. Ακούγεται μάλιστα έντονα ότι σε αυτή την συνάντηση συμμετείχε και εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Οι ίδιες πληροφορίες «αναφέρουν» ότι ο ισχυρός άνδρας της διοίκησης της ΑΕΚ αλλά και ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσαν επί «τάπητος» πολλά θέματα.

Τα ζητήματα αυτά σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είχαν και έχουν να κάνουν με τα δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την στάση που θα πρέπει να ακολουθηθεί από τους επικεφαλής του, προκειμένου να γίνει και πάλι ανταγωνιστικό, όπως επίσης να ξεπεραστούν δια παντός τα κρούσματα της βίας.

Επίσης και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες εξετάστηκε η μελλοντική συνεργασία των δύο πλευρών σε επιχειρηματικό επίπεδο. Μια συνεργασία η οποία μπορεί να αφορά πολλούς τομείς.
Ρεπορτάζ Φώτης Κατσούφης

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs