Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Αυτόφωρο ζητά η εισαγγελία για την κατάληψη στο Καποδιστριακό

Νέα παραγγελία προς την υποδιεύθυνση κρατικής Ασφάλειας με την οποία ζητείται η εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας για τους καταληψίες, «έφυγε» από τ...ην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Μάλιστα, όπως σημείωναν εισαγγελικές πηγές για το εν λόγω θέμα υπήρξε κινητοποίηση από την πρώτη στιγμή που εστάλη στην εισαγγελία Πρωτοδικών έγγραφο των Πρυτανικών Αρχών. Με το έγγραφό αυτό οι πρυτανικές αρχές ενημέρωναν την εισαγγελία για την κατάληψη και εξέφραζαν την επιθυμία για παρέμβαση προκειμένου να λήξει. Αμέσως δόθηκε εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Οι ίδιες πηγές σημείωναν πως αμέσως εισαγγελέας μετέβη στον υπό κατάληψη χώρο και διαπίστωσε πως διαπράττονται αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο εισαγγελέας ενημέρωσε την Αστυνομία ότι η εισαγγελία συμφωνεί στην τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σήμερα εστάλη νέα παραγγελία, αυτή τη φορά εγγράφως, προς την υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας με την οποία ζητείται μεταξύ άλλων η εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs