Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Πρ. Παυλόπουλος: Τα πάντα για να μείνουμε στο ευρώ

Τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος τόνισε ότι θα ....κάνει τα πάντα προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη. «Ο ρόλος, οι αρμοδιότητές μου και κυρίως η λαϊκή ετυμηγορία των τελευταίων εκλογών, μού επιβάλουν να κάνω τα πάντα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου, αγγίζοντας ακόμη και τα όρια των αρμοδιοτήτων μου, ώστε η πορεία της Ελλάδας να είναι αδιατάραχτη εντός της Ευρώπης και της ευρωζώνης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Απαντώντας στο αίτημα του Στ. Θεοδωράκη προκειμένου να συγκληθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο, με επίκεντρο τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε ότι το συμβούλιο «συνέρχεται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις βάσει του Συντάγματος και από τον πρωθυπουργό, ο οποίος έχει τη σχετική πρωτοβουλία».


Ο Στ. Θεοδωράκης

«Είμαστε ακριβώς στη στιγμή που ο καθένας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του, και πρώτα από όλα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ώστε να μείνει η Ελλάδα στη καρδιά της Ευρώπης», δήλωσε από την πλευρά του ο Στ. Θεοδωράκης. Τόνισε ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και ότι «χρειάζεται μια συνεννόηση πέρα από αυτά που λέμε συνήθως, μια συνεννόηση για να κρατηθούμε στην καρδιά της Ευρώπης. Να αποφύγουμε απερισκεψίες, να αποφύγουμε ξαφνικές ενέργειες, να αποφύγουμε τα ατυχήματα».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs