Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Θέλετε να σώσετε το σπίτι σας από τα χρέη; Ιδού ο τρόπος!!!

Μια 52χρονη γυναίκα επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο να κάνει γνωστό το προσωπικό της οικονομικό πρόβλημα στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο.

Η 52χρονη.... έχανε το σπίτι της, οπότε πήρε ένα μάνγκο και το πέταξε στον Νίκολας Μαδούρο. Στο μάνγκο το οποίο βρήκε τον Νίκολας Μαδούρο στο κεφάλι έγραφε ένα μήνυμα. «Αν μπορείτε τηλεφωνήστε μου», ενώ δίπλα υπήρχε το τηλέφωνό της.

«Η Μαρλένι Ολίβο είχε ένα πρόβλημα με το σπίτι της. Οι υπεύθυνοι της τηλεφώνησαν. Η ίδια φοβόταν και δεν πίστευε ότι της έλεγαν αλήθεια. Της είπαν ότι θα έχει ένα διαμέρισμα για να ζήσει», δήλωσε ο Μαδούρο λίγες μέρες μετά δείχνοντας το μάνγκο με το τηλέφωνο και το όνομα της γυναίκας.

Όπως ήταν φυσικό το όλο σκηνικό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον κόσμο και αποτέλεσε κομμάτι αρκετής σάτιρας για τον πρόεδρο, ο οποίος πάντως δέχτηκε και θετικά σχόλια που τη βοήθησε. «Αν δεν πιάσει το μάνγκο την επόμενη φορά, ρίξτε του έναν ανανά» και «Μάλλον θα έχουμε έλλειψη από μάνγκο, ας κάνουμε ουρά να τα ρίξουμε στο Μαδούρο να μας δώσει ένα σπίτι», ήταν κάποια από τα μηνύματα στο διαδίκτυο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs