Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΒΕΝΤΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ! Με κατάρες, απειλές και ΜΑΤ η κηδεία του 45χρονου Ρομά

Περισσότερα από 2.000 άτομα βρέθηκαν σήμερα στο Γ” Νεκροταφείο Νίκαιας για να πουν το τελευταίο αντίο στον 45χρονο Ρομά, τον οποίον παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του την περασμένη Παρασκευή στο... δήμο Αγ. Βαρβάρας Αιγάλεω 21χρονος Ρομά.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε σε τεταμένο κλίμα με τους παρευρισκόμενους να απευθύνουν συνεχώς κατάρες κατά του 21χρονου δράστη και της οικογένειάς του. Μάλιστα ορισμένοι φώναζαν: «Θα πάρουμε εκδίκηση».


Η γυναίκα του 45χρονου προσήλθε στην κηδεία σε κατάσταση σοκ, υποβασταζόμενη από τα παιδιά της. Την ώρα που η σορός του Ρομά -την οποία μετέφεραν φίλου του στους ώμους τους- οδηγήθηκε στο μνήμα, ο κόσμος φώναζε «Χαιρετίσματα στους συγγενείς μας» και «Καλό Παράδεισο».

Στενοί φίλοι του εκλιπόντος φώναζαν κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας: «Απόψε θα καεί η Αγία Βαρβάρα. Γνωρίζουμε, εκτός από τον φονιά, ποιοι άλλοι φταίνε. Ηταν ανθρωποκτονία εκ προμελέτης».


Στην κηδεία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι οργανώσεων Ρομά.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs