Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Αποπομπή του διευθυντή του Ψυχιατρείου στο Δαφνί ζητούν οι εργαζόμενοι

Μία εβδομάδα μετά το πρωτοφανές έγκλημα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, οι εργαζόμενοι σε αυτό πραγματοποίησαν σήμερα στις δώδεκα το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο... κτίριο της διοίκησης, ζητώντας από τον υπουργό Υγείας, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, «την άμεση αποπομπή του διοικητή». 

Οι εργαζόμενοι θεωρούν υπεύθυνο τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος «για μια σειρά ενεργειών που σκοπό έχουν την αποδόμηση και την κατάρρευση του νοσοκομείου». 


Ειδικότερα, τον καταγγέλλουν για τα ακόλουθα:

-Έχοντας «όραμα» το κλείσιμο του Ψυχιατρείου τον Ιούνιο του 2015 δεν υπέβαλε το παραμικρό αίτημα για προσλήψεις προσωπικού με συνέπεια να ανακοινωθούν 906 προσλήψεις προσωπικού στην 2η ΥΠΕ αλλά καμία για το ΨΝΑ.

-Παραμένουν απλήρωτες πάνω από έξι μήνες οι εφημερίες ιατρών – ψυχολόγων και η υπερωριακή απασχόληση λοιπού προσωπικού.

-Δεν είχε και δεν έχει αναλάβει καμία πρωτοβουλία (παρά τις αποφάσεις ΔΣ) για να αποτρέψει την κλοπή των χρημάτων στο Ταμείο Ασθενών που έγινε στις 10.11.2014. 

Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση χρηματοδότηση του νοσοκομείου, την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες και την άμεση πληρωμή εφημεριακής και υπερωριακής απασχόλησης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs