Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ – Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της οικογένειας Σαββόπουλου – Τραγικές φιγούρες οι κόρες (Εικόνες)

Πλήθος κόσμου συνόδεψε χθες τα άγρια δολοφονημένα θύματα της οικογένειας του ομογενή επιχειρηματία Σαββόπουλου στην τελευταία τους κατοικία.

Τραγικές φιγούρες.... οι κόρες του ζεύγους, οι οποίες στάθηκαν τυχερές καθώς βρίσκονταν εσωτερικές στο σχολείο τους, όταν οι γονείς τους και ο δεκάχρονος αδελφός τους δολοφονούνταν βάναυσα στο σπίτι τους στην Ουάσινγκτον.

Η 19χρονη Άμπιγκεϊλ και η 17χρονη Κατερίνα στέκονταν η μία στο πλευρό της άλλης καθόλη τη διάρκεια της κηδείας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη βορειοδυτική Ουάσινγκτον.

Κάθε ένα από τα τρία φέρετρα ήταν καλυμμένο με λευκά λουλούδια, ενώ το «παρών» στην τελετή έδωσαν εκτός από τους εκατοντάδες συγγενείς και φίλους της οικογένειας, η δήμαρχος της Ουάσινγκτον και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο οποίος σε δηλώσεις του στο NBC τόνισε ότι μέσα από αυτή την τραγωδία προκλήθηκε μία «έκρηξη αγάπης».


«Τι μπορούμε να πούμε; Είμαστε στην κηδεία τριών ανθρώπων που υπέφεραν απότομα και απρόσμενα. Δεν υπάρχουν αρκετά δάκρυα», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail».


Το Σαββατοκύριακο που πέρασε μία νεκρολογία που δημοσιεύτηκε στην Washington Post, έριχνε φως στην ιδιαίτερα στενή σχέση που είχαν τα τρία αδέρφια μεταξύ τους.


«Και τα τρία αδέρφια έδειχναν έντονο ενδιαφέρον το ένα για τα άλλα και έψαχναν συνεχώς ευκαιρίες για να περάσουν μαζί τον χρόνο τους, αναφέρεται σε ένα απόσπασμα, ενώ σε άλλο τονίζεται ότι μία από τις αγαπημένες τους συνήθειες ήταν να βλέπουν μαζί το «Ψάχνοντας τον Νέμο».

«Αυτή η οικογένεια διατηρούσε έναν ασυνήθιστο στενό δεσμό μεταξύ της, αλλά και για όσους ήταν λιγότερο τυχεροί», έγραφε ο επικήδειος που σε άλλο σημείο ανέφερε ότι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του Σάββα Σαββόπουλου θα ολοκληρωνόταν σε λίγες μέρες καθώς θα άνοιγε ένα κέντρο πολεμικών τεχνών.



Στις 13 Μαΐου ο 46χρονος Σάββας Σαβόπουλος και η 47χρονη σύζυγος του Ειμι Σαβόπουλος καθώς και ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ με την 57χρονη οικιακή βοηθός Βεραλίσια Φιγκερόα, είχαν βρεθεί άγρια δολοφονημένοι στο αξίας 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι τους φέροντας μαχαιριές σε όλο τους το σώμα, ενώ ήταν και απανθρακωμένοι.


Ο Σαββόπουλος ήταν διευθύνων σύμβουλος της American Iron Works, μίας εταιρείας που εδρεύει στο Μέριλαντ και η οποία κατασκευάζει υλικά οικοδομών.


Το άγριο έγκλημα έγινε στην πιο αριστοκρατική συνοικία της Ουάσινγκτον και σε μια από τις πιο καλά φυλασσόμενες περιοχές της χώρας. Απέναντι από την οικογένεια Ελληνοαμερικανών, άλλωστε, βρίσκεται το σπίτι του Αμερικανού αντιπροέδρου, Τζο Μπάιντεν.

Δράστης του τετραπλού φονικού είναι ο 34χρονος Ντάρον Ντίλον Γουίντ ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπή, επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs