Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Για υπεξαίρεση 4 εκατ. δολαρίων κατηγορείται χυμώδης Βραζιλιάνα δήμαρχος (Photos)

Για υπεξαίρεση χρημάτων του δήμου της πόλης Βοm Jardim της Βραζιλίας κατηγορείται η 25χρονη δήμαρχος Lidiane Leite, η οποία διοικούσε..... τον δήμο από απόσταση μέσω της εφαρμογής WhatsApp.

Οι δημότες έβλεπαν την σέξι 25χρονη δήμαρχο της πόλης μόνο μέσω φωτογραφιών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς εκείνη ασκούσε τα καθήκοντά της από την πρωτεύουσα της περιοχής Maranhao, η οποία βρίσκεται 277 χιλιόμετρα από τον δήμο στον οποίο είχε εκλεγεί.


Η 25χρονη κατηγορείται για υπεξαίρεση 4 εκατ. δολαρίων τα οποία προορίζονταν για τα σχολεία της περιοχής της, μιας από τις φτωχότερες στην Βραζιλία.

Επιπλέον, ο σύντροφος της 25χρονης Βeto Rocha ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διαφθοράς και του απαγορεύθηκε η συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές του 2012 στην πόλη. Παρόλα αυτά, η 25χρονη τον προσέλαβε ως δημοτικό σύμβουλο όταν ανέλαβε τα ηνία της πόλης.


Το ζευγάρι ξεκίνησε την διαδικασία του διαζυγίου στις αρχές του 2015 και ο Rocha έχασε την θέση του δημοτικού συμβούλου.

Ο νέος δήμαρχος της πόλης δήλωσε ότι έχει εξαντλήσει κάθε μέσο εναντίον της, μέχρι και διεθνές ένταλμα σύλληψης σε περίπτωση που η 25χρονη προσπαθήσει να διαφύγει. 


Ο δικηγόρος της Lidiane Leite δήλωσε πως ήταν πολύ νέα και άπειρη όταν ανέλαβε και τις ξέφυγαν πολλές υποθέσεις τις οποίες είχε εμπιστευθεί στον σύντροφό της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs