Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ! Τι συμβαίνει με τον σύζυγο της Γεννηματά και το Ερρίκος Ντυνάν

Απολύτως παραπλανητικά και συκοφαντικά χαρακτηρίζει η Φώφη Γεννηματά τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον σύζυγο της σε… σκάνδαλο.

«Τα δημοσιεύματα αυτά με τους τίτλους και με το περιεχόμενό τους είναι απολύτως παραπλανητικά και συκοφαντικά, γιατί δεν έχουν καμμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Η σκοπιμότητα είναι προφανής, διότι αυτά τα χυδαία ψεύδη έχουν χρησιμοποιηθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν και έχουν λάβει συγκεκριμένες και αποστομωτικές απαντήσεις» υποστηρίζει χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, το γεγονός ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα έρχονται εν μέσω προεκλογικής περιόδου αποκαλύπτει τα κίνητρα τόσο των εντολέων, όσο και των εντολοδόχων. «Έχει δοθεί εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να καταθέσουν τη σχετική αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Επισημαίνεται ότι η εφημερίδα Δημοκρατία κυκλοφορεί σήμερα με πρωτοσέλιδο τίτλο «Σκάνδαλο με τον σύζυγο της Φώφης», ενώ αναφέρεται ότι είναι οδοντίατρος, πληρωνόνταν κανονικά αλλά ήταν εξαφανισμένος επί πέντε χρόνια.


«Πέντε χρόνια αργομισθία στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» έχει στο ενεργητικό του ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά οδοντίατρος Ανδρέας Τσούνης» επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs