Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Αποκεφάλισε τη σύζυγο του επειδή νόμιζε πως τον απατούσε και μετά περιέφερε το κομμένο κεφάλι της στους δρόμους- Σκληρές εικόνες (Video)


Οι περαστικοί τρομοκρατημένοι, δεν πίστευαν ότι ο δολοφόνος τριγυρνούσε στους δρόμους και κρατούσε το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην ....
πόλη Πούνε της Ινδίας. Οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί τον τελευταίο καιρό. Ζήλευε παράφορα τη γυναίκα του, δίχως εκείνη να του δώσει και κάποια αφορμή.

Συχνά τη χτυπούσε και μπροστά σε κόσμο της φώναζε υποτιμητικά. Πριν δυο ημέρες όταν ο 45χρονος γύρισε σπίτι άρχισε πάλι να τσακώνεται με τη σύζυγο του. Κάποια στιγμή τη χτύπησε με μανία και στη συνέχεια έτρεξε στην αποθήκη. Όταν γύρισε και ενώ η γυναίκα του έκλαιγε ακόμη πεσμένη στο πάτωμα, ο δολοφόνος κρατούσε ένα μεγάλο τσεκούρι στο χέρι.


Την πλησίασε, ούρλιαξε κάτι ακατάληπτο και κατέβασε το τσεκούρι με δύναμη επάνω στο γυμνό της σβέρκο. Μια, δύο, τρεις, πολλές φορές, μέχρι να αποκοπεί το κεφάλι από το υπόλοιπο σώμα.

Δίχως λογική στο βλέμμα του, ο δολοφόνος μέρα μεσημέρι, έπιασε το κεφάλι από τα ματωμένα μακριά μαλλιά το κράτησε στο χέρι και βγήκε από το σπίτι. Άρχισε να περιφέρεται στους δρόμους και να ουρλιάζει και να βρίζει τη νεκρή σύζυγο του.

Οι περαστικοί τα έχασαν. Δεν πίστευαν εκείνο που έβλεπαν. Ένα γυναικείο κεφάλι με γυρισμένα τα μάτια, να το βαστάει κάποιος και να προχωρά. Όσοι άνδρες τόλμησαν να πλησιάσουν τον δολοφόνο εκείνος στριφογύριζε το κεφάλι της γυναίκας του και τους φόβιζε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και σε σύντομο χρόνο τον συνέλαβε.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs