Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Η τιμωρία που αξίζει σε όσους βασανίζουν σκυλιά – Χρειάστηκε η επέμβαση 100 αστυνομικών για να τους γλυτώσουν (Photo)


Άλλοτε δηλητηρίαζαν σκυλιά και άλλοτε τα πυροβολούσαν. Όμως η Νέμεσις τους ήταν αυτό που τους έκαναν απλοί άνθρωποι όταν τους εντόπισαν.

Στην περιοχή.... Guizhou στη Νοτιοδυτική Κίνα, τα σκυλιά τον τελευταίο καιρό είχαν εξαφανιστεί. Όχι δεν τα έτρωγαν κάποιοι. Τα σκυλιά αδέσποτα και μη βρισκόντουσαν νεκρά, βασανισμένα και δολοφονημένα κάθε μέρα.

Κάποιοι τα πυροβολούσαν το βράδυ ενώ όσα δεν σκότωναν τα έπαιρναν τα δηλητηρίαζαν και στη συνέχεια τα παρατούσαν νεκρά και βασανισμένα μπροστά από τις αυλές των σπιτιών (εάν άνηκαν σε κάποιον), ή στους δρόμους εάν ήταν αδέσποτα.

Οι κάτοικοι εξαγριώθηκαν και αποφάσισαν να στήσουν μια παγίδα για να δουν ποιος σκοτώνει τα σκυλιά. Έβαλαν δυο σκυλιά σα δόλωμα να γαυγίζουν στην αυλή ενός σπιτιού και πολλοί κρύφτηκαν στο διπλανό άλσος, ανάμεσα στα δέντρα και τους θάμνους και περίμεναν.

Δεν άργησε να φανεί ένα ημιφορτηγάκι με σβηστά φώτα. Από μέσα βγήκαν δυο άνδρες οι οποίοι πήραν τα σκυλιά. Μέχρι να τα πάνε στο αυτοκίνητο τα ξυλοκοπούσαν και τα κλωτσούσαν.



Τότε ξεπετάχτηκε ένας όχλος και τους έκλεισε τον δρόμο. Γροθιές κλωτσιές, χτυπήματα με ξύλα, φτυσίματα, βρισιές, λυντσάρισμα κανονικό για τους 2 δολοφόνους. Τους έσυραν στο χώμα και τις λάσπες και σχεδόν τους άφησαν αναίσθητους.

Στη συνέχεια κάποιοι πήραν τα πτώματα 2 σκυλιών που είχαν δολοφονήσει και τα κρέμασαν στο λαιμό τους. Μετά πρόσταξαν τους δυο δράστες που από το ξύλο ήταν σε ημιαναίσθητη κατάσταση να γονατίσουν και τους έδεσαν σε ένα στύλο. Κάλεσαν την αστυνομία να έρθει να τους συλλάβει.


Όμως τα πνεύματα δεν είχαν ηρεμήσει. Οι άνθρωποι ήταν ακόμη εξαγριωμένοι με τους δολοφόνους και συνέχιζαν δεμένους να τους προπηλακίζουν. Όταν έφτασε το πρώτο περιπολικό οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις για να ηρεμήσουν τον όχλο και να πάρουν ζωντανούς τους δεμένους δολοφόνους.

Χρειάστηκε να παρέμβουν 100 αστυνομικοί για να απομακρύνουν τον κόσμο, ο οποίος όσο ξημέρωνε τόσο μεγαλύτερος σε όγκο γινόταν. Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο αρνητικά σχόλια δεν απέσπασαν: «Καλά τους κάνατε», «αυτό το τέλος αξίζει στους δολοφόνους ζώων», «και λίγα έπαθαν, τους άξιζε περισσότερη διαπόμπευση, ξύλο και εξευτελισμός», ήταν ορισμένα από αυτά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs