Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Πώς είναι ο κόλπoς της γυναίκας που έχει καιρό να κάνει έpωτα


Γίνεται μικρότερος ο κόλπος της γυναίκας μετά από μεγάλη αποχή;

Όχι. Ο κόλπος είναι ένα όργανο με μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή. Η μακροχρόνια αποχή μπορεί να ηροκαλεί....
σύσπαση του κόλπου με αποτέλεσμα να δίνεται η ψευδής εντύπωση ότι έχει μικρύνει. Ουσιαστικές αλλαγές συμβαίνουν μόνο μετά την εμμηνόπαυση. Αυτές οι αλλαγές έχουν αργή εξέλιξη, προκαλούν προοδευτική συρρίκνωση του κόλπου και είναι άσχετες με τη σε ξouαλική αποχή.


Γιατί μερικές γυναίκες δεν έχουν καμία ερωτική δραστηριότητα;

Ακόμη και στις μέρες μας για έναν αριθμό γυναικών και αντρών η ηθική παραμένει «θέμα υμένος.» Επιβιώνει δηλαδή ακόμη η κοινωνική προκατάληψη που αναγορεύει τη διατήρηση της παρθενιάς σε κοινωνικό και προσωπικό πλεονέκτημα Για τους λόγους αυτούς ενός αριθμός γυναικών επιλέγει την αποχή από κάθε σε ξουαλική δραστηριότητα μέχρι την ημέρα του γάμου.



Η έλλειψη πάντως κάθε σε ξουαλικής δραστηριότητας μπορεί επίσης να είναι ενδεικτική της ύπαρξης μιας σειράς δυσκολιών στη δημιουργία σχέσης με το άλλο φύλο λόγω κακής σχέσης της γυναίκας με τον εαυτό της και το σώμα της, υπερβολικών φόβων, αναστολών και ενοχικής στάσης απέναντι στο φορές αυτές οι δυσκολίες καλύπτονται κάτω από την επίφαση ιδεολογικών’ή θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Απόσπασμα από το βιβλίο 501 ερωτήσεις για το σε χ. Ευχαριστούμε το Ελληνικό Σε ξολογικό Ινστιτούτο για την ευγενική παραχώρηση του υλικού. Οι πληροφορίες που διαβάσατε δε συνιστούν ιατρικές οδηγίες και δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τις ακολουθήσετε ειδικά αν δεν έχετε γνωρίσει τον ιατρό σας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs