Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ο άστεγος που βρήκε τη γυναίκα της ζωής του σε φιλανθρωπικό παζάρι


Ο Frank Boorer έψαχνε για ένα νέο παλτό για το χειμώνα σε μια υπαίθρια αγορά σε μια βόρεια συνοικία του...
Μάντσεστερ πέρυσι όταν γνώρισε τη June Radford. Εκείνη βρισκόταν ως εθελόντρια για το Coffee4Craig, μια φιλανθρωπική οργάνωση για τους άστεγους, η οποία διοργάνωνε το πρώτο «παζάρι» της χώρας για τους τους άστεγους της πόλης.

Ο 45χρονος Frank τη συνάντησε εκεί και από εκείνη τη μέρα δεν μπορούσε να την ξεχάσει. Έτσι σε ένα συσσίτιο που διοργανώθηκε λίγες εβδομάδες αργότερα από την ίδια οργάνωση βρήκε το κουράγιο να της μιλήσει.

Μόλις πέντε εβδομάδες αργότερα της έκανε πρόταση γάμου και παντρεύτηκαν σε μια μικρή τελετή στη Λεμεσό στην Κύπρο με καλεσμένους την οικογένεια και μερικούς φίλους. Ο Frank δήλωσε στη Manchsester Evening News: «Ήταν τέλεια. Η τελετή έγινε σε ένα ξενοδοχείο ακριβώς δίπλα στην παραλία. Το προσωπικό και άλλοι επισκέπτες χειροκροτούσαν καθώς εμφανιστήκαμε για την τελετή σε ένα υπερυψωμένο σημείο στην παραλία. Η θερμοκρασία ήταν περίπου 26 βαθμούς Κελσίου και υπήρχε μια υπέροχη αύρα της θάλασσας. Έχω εντυπωσιαστεί από το πόσο πολλοί άνθρωποι είδαν την ιστορία μας… Ήταν υπέροχο.»

Ο γαμπρός έμεινε άστεγος, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, όταν βγήκε από τον πρώτο του γάμο. Στην αρχή έμενε σε έναν χώρο στο Salford και αργότερα σε έναν ξενώνα. Το Coffee4Craig τον βοήθησε να βρει ένα σπίτι στο Μάντσεστερ αφού πλέον δουλεύει ως ηλεκτρολόγος μηχανικός. Στην τελετή παραβρέθηκαν και τα παιδιά της June από προηγούμενο γάμο της. Το ζευγάρι ζει πια μια φυσιολογική ζωή και καθημερινότητα και το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι ότι η αγάπη μπορεί να κρύβεται οπουδήποτε…

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο στην Κύπρο…












Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs