Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Πατέρας βασάνισε ανελέητα και έπειτα σκότωσε το βιαστή της 14χρονης κόρης του!


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο βασάνισε και θανάτωσε τον βιαστή της 14χρονης κόρης του, έδωσε στην Αστυνομία ο 36χρονος πατέρας του άτυχου παιδιού.

Ειδικότερα....
, ο Ινδός πατέρας ετοίμασε δείπνο για τον 45χρονο άνδρα, πώς τον παγίδευσε, του έκαψε τα γεννητικά όργανα με καυτές λεπίδες και τελικά τον έπνιξε.

Ο βιαστής ήταν ένοικος του 36χρονου και είχε επιτεθεί επανειλημμένα στο 14χρονο κορίτσι όταν ήταν μόνο του στο σπίτι ενώ απειλούσε την ανήλικη πως θα τη σκότωνε εάν έλεγε κάτι σε κανέναν.

Όμως, η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε όταν η 14χρονη είχε πρωινές ναυτίες και ανακάλυψαν πως είναι έγκυος.

«Αρχικά δεν ήθελα να τον σκοτώσω και του ζήτησα να εγκαταλείψει ήσυχα το σπίτι» λέει ο άντρας «αλλά με ειρωνεύτηκε», εξηγεί. «Τότε θύμωσα πάρα πολύ, τύλιξα μια πετσέτα γύρω από το λαιμό του, του έδεσα τα χέρια και τον έσυρα στο πάτωμα. Άνοιξα το γκάζι και έβαλα τις σιδερένιες λεπίδες να ζεσταθούν».


Συνεχίζει λέγοντας πως αναγκάστηκε να του βάλει μία πετσέτα στο στόμα γιατί ούρλιαζε δυνατά όταν οι καμένες λεπίδες άγγιζαν τα γεννητικά όργανα του βιαστή.

«Σταμάτησε να αναπνέει μετά από λίγη ώρα και κατέρρευσε. Θα μπορούσα να ξεφύγω και να εξαφανίσω το πτώμα αλλά αντίθετα πήγα στην αστυνομία και είπα τι έκανα. Αυτός ήταν μια πληγή για την κοινωνία και μια συνεχή απειλή για τις γυναίκες», πρόσθεσε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs