Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς και περισσότερους από 150 τραυματίες (ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Μετωπική σύγκρουση δυο τρένων σημειώθηκε στις 7:00 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) κοντά στην πόλη του Bad Aibling στη Βαυαρία της Γερμανίας, 60χλμ νοτιοδυτικά του Μονάχου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και τα δύο τρένα....
κινούνταν στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν σφοδρά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και άνδρες των πρώτων βοηθειών, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με την αστυνομία αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, με τα γερμανικά Μέσα να μιλούν για τουλάχιστον 8 νεκρούς, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ περισσότερους. «Υπάρχουν πάνω από εκατό άνθρωποι, πολλοί βαριά τραυματισμένοι και πολλοί νεκροί», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Μάρτιν Βένκλερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ρόζενχάιμ.



Η πρόσβαση δημοσιογράφων στον τόπο του δυστυχήματος έχει απαγορευθεί. Οι δρόμοι εντός και γύρω από τη πόλη έχουν αποκλεισθεί.

Κλειστή είναι επίσης η σιδηροδρομική γραμμή ανάμεσα στο Χολτσκίρχεν και το Ρόζενχάιμ.

Την ίδια ώρα η Süddeutsche Zeitung κάνει λόγο για περισσότερους από 150 τραυματίες, με κάποιους από αυτούς να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.





Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs