Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Παχύσαρκη γυναίκα που είχε πέσει θύμα μπούλινγκ μεταμορφώθηκε σε 6 μήνες, σε νικήτρια διαγωνισμού μπικίνι (Εικόνες)


Λένε πως μια γυναίκα εάν βάλει κάτι στο μυαλό της, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πετύχει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η Κόνερ Ρεντς, ήταν μια παχύσαρκη Αμερικανίδα από τη Νεμπράσκα που τις περισσότερες φορές....
περνούσε αδιάφορη στα αντρικά βλέμματα. Από μαθήτρια στο σχολείο ήταν παχύσαρκη και τις περισσότερες φορές επέστρεφε σπίτι με δάκρυα στα μάτια.

Οι συμμαθητές της, την πείραζαν όλη την ώρα. Πειράγματα που συχνά ξέφευγαν από τα όρια και άγγιζαν το λεκτικό αλλά και το σωματικό μπούλινγκ. Η ζωή της ήταν μια κόλαση. Αυτό δεν σταμάτησε ακόμη και όταν μεγάλωσε.

Στη δουλειά οι συνάδελφοι της πάντα σχολίαζαν το παχύ κορμί της και ψιθύριζαν όποτε την έβλεπαν να περνάει από τα γραφεία. Την κοίταζαν υποτιμητικά. Η Κόνερ αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα της.

Με τη βοήθεια διατροφολόγου ξεκίνησε δίαιτα, ενώ καθημερινά «έλιωνε» στο γυμναστήριο. Χρειάστηκαν μόνο 6 μήνες (δίχως παρασπονδίες) για να μείνει στην κυριολεξία μισή. Και όχι μόνο μισή, αλλά και να αναδειχτεί ένα υπέροχο κορμί και ένα γλυκύτατο πρόσωπο.



Τότε της γεννήθηκε η ιδέα πως αφού κατάφερε να χάσει τόσα κιλά γιατί να μην μπορέσει να κερδίσει σε ένα διαγωνισμό μπικίνι. Πήρε μέρος στο διαγωνισμό και μάλιστα όπως λέει και η ίδια, ήταν η πρώτη φορά που φόρεσε μπικίνι στη ζωή της.

Στο διαγωνισμό σάρωσε τα βραβεία. Ακόμη και οι ραγάδες που είχαν σχηματιστεί στην κοιλιά της από το απότομο χάσιμο βάρους, την έκαναν μια ιδιαίτερη διαγωνιζόμενη. Η ίδια αρνείται να πάει σε κάποιον πλαστικό για να τις διορθώσει και λέει πως θέλει πάντα να της θυμίζουν πως ήταν και πως έγινε.













Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs