Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Παππάς: Οι εκβιαστές είχαν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν στο παρελθόν


Πολιτική διάσταση στην υπόθεση των εκβιαστών έδωσε ο Νίκος Παππάς από την Βουλή μιλώντας ακόμα και για πολιτικούς υποστηρικτές τους ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ....
ότι «δεν υπάρχει πια χώρος για τους εκβιαστές και τέτοια φαινόμενα. Και δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου αλλά κι αυτοί που νομίζουν ότι κυκλοφορούν στα κατά φαντασία σαλόνια. Αλλά αυτά τα σαλόνια είναι ο βούρκος τους που κυκλοφορούν. Ας καταλάβουν όμως ότι ο βούρκος τους τελείωσε κι ότι τα πράγματα άλλαξαν».


«Ποιοι είναι αυτοί που θα λειτουργούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί; Ποιοι είναι αυτοί που θα νέμονται τη διαφήμιση των φορέων του δημοσίου μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων» σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα προς την πλευρά της ΝΔ, και των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης, αφήνοντας υπαινιγμούς για εξυπηρέτηση της διαπλοκής και ρωτωντας «γιατί δεν θέλετε να αδειοδοτηθούν τα κανάλια;». 

Ο Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στην υπόθεση των τριών δημοσιογρα΄φων που έχουν συλληφθεί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Οι εκβιαστές που τολμούν να εκβιάζουν μητέρες μόνες, με παιδιά είχαν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν στο παρελθόν». Αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τις κινήσεις της αστυνομίας και συνέδεσε το ζητημα με την βούληση της κυβέρνησης για το μητρώο διαδικτυακών μέσων. «Όποιος θέλει να έχει πρόσβαση στη διαφήμιση του δημοσίου θα μπει στο μητρώο με διαφάνεια. Να λένε ξεκάθαρα πόσους εργαζόμενους απασχολούν και με ποιες εργασιακές σχέσεις», τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs