Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο Χάνιμπαλ Λέκτερ υπάρχει και είναι Πολωνός – Αποκεφάλισε με σπαθί σαμουράι νεαρή καθηγήτρια


Η σιωπή των αμνών βρίσκεται στην Πολωνία. Ένας άνδρας θαυμαστής του Χάνιμπαλ Λέκτερ αποκεφάλισε νεαρή καθηγήτρια, πήρε το πτώμα της σπίτι του και εξαφανίσθηκε.

Πανευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εξέδωσαν σήμερα οι αρχές της Πολωνίας σε βάρος ενός άνδρα που πιστεύεται ότι διέφυγε σε κάποια χώρα της δυτικής Ευρώπης αφού σκότωσε και αποκεφάλισε μια νεαρή καθηγήτρια.


Ο άνδρας αυτός ονομάζεται Καγιετάν Ποζνάνσκι και θεωρείται "πολύ επικίνδυνος", όπως ανέφερε μια εκπρόσωπος των δικαστικών αρχών της Βαρσοβίας, η Εύα Λεσίνσκα-Φούρτακ. Τα τηλεοπτικά κανάλια της Πολωνίας μετέδωσαν πολλές φωτογραφίες του 30χρονου, αδύνατου βιβλιοθηκάριου με τα καστανά μαλλιά. Ο Ποζνάνσκι δεν έχει ποινικό μητρώο και δεν είναι γνωστό αν πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια.


Ωστόσο τα μέσα ενημέρωσης της χώρας ανακάλυψαν πολύ γρήγορα ότι ο νεαρός ήταν "θαυμαστής" του Χάνιμπαλ Λέκτερ, του κανίβαλου ψυχίατρου της ταινίας "Η σιωπή των αμνών". Παρέδιδε επίσης μαθήματα αρχαίας ποίησης, τα οποία συνόδευε μεΟ Χάνιμπαλ Λέκτερ υπάρχει και είναι Πολωνός – Αποκεφάλισε με σπαθί σαμουράι νεαρή καθηγήτρια

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs