Σάββατο 28 Μαΐου 2016

10 ηθοποιοί που δεν ήθελαν με τίποτα να φιλήσoυν τους συμπρωταγωνιστές τoυς

Κι όμως, συμβαίνουν και αυτά στο Hollywood


Πολλές φορές οι ηθοποιοί πρέπει να κάνουν μεγάλες θυσίες, ώστε να αποδώσουν σωστά τον ρόλο που τους έχει δοθεί....

Άλλοι παίρνουν βάρος, άλλοι θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο πραγματοποιώντας δύσκολα γυρίσματα και φυσικά υπάρχουν και οι ρομαντικές σκηνές, που πίσω από τις κάμερες ίσως να μην είναι και τόσο... τρυφερές.

Αρκετές φορές, οι μεγάλοι αστέρες έχουν νιώσει άβολα φιλώντας τον συμπρωταγωνιστή τους, ενώ ορισμένοι από αυτούς δεν έχουν διστάσει να σχολιάσουν δημοσίως αρνητικά τους παρτενέρ τους. Παρακάτω ακολουθούν 10 περιπτώσεις γνωστών ηθοποιών που δεν ήθελαν να φιλήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους.


Dane Cook και Kate Hudson

Στην ταινία «Μy Best Friend's Girl» η Kate είχε φάει κρεμμύδι και μύριζε το στόμα της και εκείνος είπε πως ήταν το χειρότερο φιλί που έδωσε στη ζωή του!



Tobey Maguire and Kirsten Dunst – Spiderman

Μπορεί αυτή η ταινία να είναι γνωστή για το ανάποδο φιλί ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, όμως ο Tobey δεν ήθελε να κάνει αυτήν τη σκηνή, μιας και από τη μια ενώ κρεμόταν ανάποδα το κεφάλι του γέμιζε αίμα, αλλά είχε και το νερό της βροχής να πέφτει μες στη μύτη του.



Kirsten Dunst and Brad Pitt – Interview With The Vampire

Η ηθοποιός άκουσε πολλά σχόλια όταν δήλωσε πως το ότι φίλησε τον Brad Pitt στην εν λόγω ταινία ήταν αηδιαστικό, όμως εκείνη ήταν μόλις 11 τότε, και σίγουρα μπορεί να δικαιολογηθεί.



Tom Cruise and Thandie Newton – Mission Impossible 2

Η Thandie δήλωσε πως ο Tom δεν φιλά καλά και πως τη γέμιζε σάλια, ενώ εκείνη παραπονιόταν και γκρίνιαζε για κάθε σκηνή που έπρεπε οι δυο τους να φιληθούν.





Reese Witherspoon και Robert Pattinson – Water For Elephants

Η Reese αποκάλυψε πως κάθε άλλο παρά σeξι ήταν το ότι φίλησε τον Robert, μιας και εκείνος την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας τους ήταν κρυωμένος και όλη την ώρα η μύτη του έτρεχε και φτερνιζόταν.



Jennifer Lawrence και Josh Hutcherson – The Hunger Games: Catching Fire

Ο Josh δήλωσε πως η όμορφη Jennifer δεν φιλάει καλά και πως είναι αρκετά... σαλιάρα.



Jennifer Lawrence και Liam Hemsworth – The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Φαίνεται πως ο Josh Hutcherson δεν ήταν ο μόνος που σχολίασε αρνητικά το φιλί της συμπρωταγωνίστριάς του, μιας και ο Liam αποκάλυψε πως το στόμα της είχε τη χειρότερη γεύση και του προκάλεσε αηδία.



Angelina Jolie and James McAvoy – Wanted

Ο James αποκάλυψε πως η σκηνή όπου φιλιέται με την Angelina ήταν αξέχαστα αμήχανη, μιας και την είχε γνωρίσει μόλις λίγο πριν τη γυρίσουν.



Leonardo DiCaprio and Virginie Ledoyen – The Beach

Η Virginie δήλωσε πως δεν θα ήθελε τον Leonardo για αγόρι της, μιας και το φιλί που αντάλλαξαν στα γυρίσματα δεν είχε καθόλου πάθος, με αποτέλεσμα ούτε καν να το θυμάται.



Emma Watson και Rupert Grint – Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2

Ο Rupert είπε πως το φιλί με την Emma ήταν εντελώς αμήχανο και δεν τους έβγαινε με τίποτα, μιας και οι δύο τους είναι φίλοι από 9 χρονών, και μάλιστα χρειάστηκε να γυρίσουν 4 φορές τη σκηνή για να την πετύχουν.



Alyson Hannigan and Jason Segel – How I Met Your Mother

Μπορεί να αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια της τηλεόρασης, όμως η Alyson αρνήθηκε να φιληθεί με τον Segel, γιατί εκείνος βρομούσε τσιγάρο, και κάπως έτσι αυτός αποφάσισε τελικά να το κόψει!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs