Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς: Τα βόρεια... ανθίζουν έως τις 22/05!

Μπορεί μία έκθεση να φέρει το χαμόγελο στην καθημερινότητά μας;


Η 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς σίγουρα μπορεί, γιατί φέτος μας δίνει ακόμα περισσότερους λόγους να...
χαμογελάμε!

Από τις 5 έως τις 22 Μαΐου, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», στην έκθεση που αγαπάμε θα τα βρούμε όλα:

Αμέτρητα λουλούδια, μυρωδικά και φυτά για τον κήπο ή τη βεράντα, αλλά και συμβουλές και μυστικά από τους ειδικούς για την περιποίηση τους, για να είναι η κάθε μέρα στο σπίτι μας ανθισμένη. Και αυτά είναι μόνο η αρχή!

Γιατί κάθε μέρα το πρόγραμμα της Έκθεσης έχει μια ξεχωριστή πρόταση για τον καθένα: Από θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, μαθήματα ανθοδετικής και παιδικά παιχνίδια, μέχρι τον 11ο Γύρο Κηφισιάς «Αντίκες & Λουλούδια» και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Και βέβαια, τον πιο φυσικό παιδότοπο για ξένοιαστο παιχνίδι!




Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος δηλώνει για τη φετινή διοργάνωση: «Το μήνα των λουλουδιών υποδεχόμαστε στο Δήμο Κηφισιάς τον ιστορικό θεσμό της Ανθοκομικής Έκθεσης. 
Όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται για τη διοργάνωση της πιο μεγάλης Έκθεσης στο χώρο των λουλουδιών και των φυτών, η οποία αποτελεί οδηγό πρωτοτυπίας και καινοτομίας για παρόμοιες εκθέσεις σε όλη τη χώρα. 

Δεν είναι απλά ένα εμπορικό γεγονός, αλλά μια γιορτή για το περιβάλλον και τη φύση. Η Ανθοκομική Έκθεση, έχει καθιερωθεί και ως πολιτιστικό γεγονός, αλλά προτρέπει και σε“στάση ζωής”». 
Ο κ. Θωμάκος προσθέτει, επίσης, ότι «περισσότερο από ποτέ ο τόπος μας έχει ανάγκη την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και γι’ αυτό ο Δήμος μας και η Ανθοκομική μας Έκθεση στηρίζει με κάθε τρόπο τους νέους αγρότες και επαγγελματίες ανθοπαραγωγούς. Τη μεγάλη γιορτή της Άνοιξης μπορείτε να τη χαρείτε στο Άλσος Κηφισιάς και με ευκαιρίες δωρεάν εισόδου. Η Αισιοδοξία είναι εδώ,στο υπέροχο και ιστορικό Άλσος της Κηφισιάς».









Ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, κ. Γιώργος Κομιανός, δηλώνει από την πλευρά του: «Βρισκόμαστε ξανά φέτος για να γιορτάσουμε την Άνοιξη και να βάλουμε την ομορφιά της φύσης στη ζωή μας. Στους εκθέτες μας θα βρείτε ιδέες και προσιτές τιμές για να ομορφύνετε τους κήπους και τα μπαλκόνια σας. Στο Άλσος θα βρείτε την ανανεωμένη χωροταξική διάταξη των περιπτέρων και τη μεγαλύτερη ποικιλία λουλουδιών. Ενημερωθείτε για το πλούσιο πολιτιστικό μας πρόγραμμα, για ομιλίες, συναυλίες και άλλα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους. Ειδικά για τα παιδιά, διαμορφώσαμε έναν πρότυπο φυσικό παιδότοπο και όσα θα επισκεφτούν την Έκθεση με τα σχολεία τους θα παρακολουθήσουνειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Απολαύστε τη φετινή μας Έκθεση. Χαμογελάστε, ήρθε!».




Τα εγκαίνια της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς θα γίνουν την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στις 20:30 και θα αποτελέσουν την έναρξη της μεγάλης φετινής γιορτής, που για 18 ημέρες θα μας δώσει πολλούς λόγους να χαμογελάμε!




Η 62η Ανθοκομική Έκθεση είναι ανοιχτή από τις 5 έως και τις 22 Μαΐου 2016, με καθημερινό ωράριο 10:00-22:00. Για πρώτη φορά φέτος η είσοδος για τοκοινό είναι δωρεάν απόΔευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 10.00 έως 15.00. Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες το εισιτήριο κοστίζει 1,5€.



















Περισσότερες πληροφορίες




Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς




T 210 8019566




www.kifissiaflowershow.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs