Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Χωρίζουν Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο!!


Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο!

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη εφημερίδα...
«Epoca», η 31χρονη «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάσηκαι o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους πήγαινε από το κακό… στο χειρότερο.

Ωστόσο όπως τονίζει η «Epoca», οι φίλοι του ζευγαριού πιστεύουν πως κρίση είναι… θα περάσει, και στο τέλος θα τα ξαναβρούν:


«Αγαπούν ακόμα πολύ ο ένας τον άλλον και υποφέρουν από αυτή την κατάσταση», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού στην βραζιλιάνικη εφημερίδα.

(Η φώτο που είχε ανεβάσει προ μηνών ο Αλβάρο, κάνοντας της δημόσια ερωτική εξομολόγηση με την λεζάντα να γράφει «Σ΄αγαπώ πολύ»)




Να αναφέρουμε ακόμα, πως πρόσφατα ο «Ντόντα» (το χαϊδευτικό όνομα του Αλβάρο), δημοσίευσε μέσω Instagram το πένθος που βιώνει αυτό το διάστημα, καθώς έχασε ένα από τα αγαπημένα άλογα της κόρης του έπειτα από ατύχημα με φορτηγό.

Τέλος, να σημειώσουμε πως πριν μερικούς μήνες το φως της δημοσιότητας είχαν δει φωτογραφίες της Αθηνάς Ωνάση (από τον προσωπικό λογαριασμό του Aλβάρο στο Instagram), στις οποίες η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση φαινόταν πάρα πολύ αδυνατισμένη, και χαμογελούσε «σφιγμένη» στο φακό.

Πολλοί είχαν σπεύσει τότε να πουν πως αντιμετωπίζει ανορεξία ή κατάθλιψη, χωρίς ποτέ να επιβεβαιωθεί τίποτε από τα δυο.

Μερικούς μήνες μετά, «έσκασαν» και οι φήμες περί χωρισμού.

Μένει να δούμε αν ισχύει και αυτό ή είναι απλά αποκυήματα φαντασίας.
star.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs