Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Είναι η απιστία ο λόγος του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση;

Η επιθυμία της Αθηνάς να γίνει μητέρα που δεν έγινε πραγματικότητα


Με σιωπή η Αθηνά και με ποστ με μηνύματα με νόημα ο Αλβάρο, αντιμετωπίζει το ζευγάρι τα δημοσιεύματα...
περί διαζυγίου.

Ολα ξεκίνησαν με ένα δημοσίευμα της βραζιλιάνικης εφημερίδας Epoca η οποία ανέφερε ότι το ζευγάρι, μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους.



Τι συνέβη

Το τι ακριβώς οδήγησε το ζευγάρι στο διαζύγιο παραμένει άγνωστο.

Χθες δημοσίευμα ανέφερε ότι τον περασμένο Μάιο η Αθηνά έπιασε επ' αυτοφώρο τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο να την απατά με μια Ισπανίδα. Είναι, άλλωστε, γνωστό, ότι ο Ντόντα, όπως είναι το παρατσούκλι του, είναι γνωστός γόης και καρδιοκατακτητής...

Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι ρόλο στην απόφασή τους να χωρίσουν έπαιξε το γεγονός ότι η Αθηνά Ωνάση επιθυμούσε να γίνει μητέρα, κάτι που δεν κατέστη δυνατό καθώς ο Αλβάρο το απέφευγε διακριτικά.


Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Αθηνάς έγινε στις αρχές Μαΐου στο τουρνουά του Αμβούργου και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η χρυσή κληρονόμος δεν φορούσε τη βέρα της, ενώ ήταν φανερά αδυνατισμένη και εμφανώς στενοχωρημένη.

Από την άλλη ο Αλβάρο, φαίνεται ότι έχει εγκατασταθεί και ζει μόνος του στην Ολλανδία. O ίδιος φέρεται να δήλωσε στη βραζιλιάνικη εφημερίδα ότι «είναι πραγματικά μια καταιγίδα, αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο και θα το παλέψω μέχρι το τέλος», ενώ θέλησε να στείλει τα δικά του μηνύματα μέσω Instagram.




Πριν μερικές ώρες πόσταρε στο Instagram μια εικόνα με το μήνυμα «Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός μέχρι να μην έχεις άλλη επιλογή από το να είσαι δυνατός», γράφοντας στη λεζάντα: «Συνέχισε να μάχεσαι! Ποτέ μην τα παρατάς! Πάντα να είσαι χαρούμενος!» 



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs