Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Η σημαιοφόρος από την Πάτρα που έγινε πρωταγωνίστρια σε πορνό ταινίες! Τι λένε οι γονείς της για την απόφασή της;

Η σημαιοφόρος από την Πάτρα που έγινε πρωταγωνίστρια σε πορνό ταινίες! Τι λένε οι γονείς της για την απόφασή της;


"Aπό μικρή ήμουν κοριτσάκι με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Ήμουν και είμαι μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική και στο χορό''...
H Αφροδίτη Αδάμη, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, αποφοίτησε τον περασμένο Δεκέμβριο από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πάτρας με βαθμό 6,13. Αμέσως μετά αποφάσισε να γίνει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Έκανε για πρώτη φορά - όπως λέει - έρωτα στα 19 της, αν και είδε την πρώτη της ερωτική ταινία τυχαία στα 12 και μπήκε στον κόσμο της γνωστής Sirina με ένα sex tape που γύρισε με το αγόρι της και το οποίο αποφάσισαν να στείλουν στον Σειρηνάκη.«Το πορνό είναι για μένα τέχνη. Δεν το κάνω για τα λεφτά» λέει. Εργάζεται ως δασκάλα χορού, ασχολείται επαγγελματικά με τη ζωγραφική, είναι χειμερινή κολυμβήτρια και της αρέσει να διαβάζει ερωτικές ιστορίες δίπλα στη θάλασσα.


"Aπό μικρή ήμουν κοριτσάκι με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Ήμουν και είμαι μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική και στο χορό. Τα μαθήματα του σχολείου δεν μου άρεσαν και τόσο, ιδιως τα θεωρητικά μαθήματα. Ίσως έφταιγε ο τρόπος διδασκαλίας και, μην σου λέω και ψέματα, στο δημοτικό αντέγραφα την ορθογραφία από τα άλλα παιδάκια. Δεν ήμουν ποτέ το φυτό, ήμουν ένα κοριτσάκι που έπαιζε κρυφτό, κυνηγητό, που έκανε ποδήλατο και ζαβολιές με τα παιδιά της γειτονιάς, το «κοριτσάκι μαϊμού» με λίγα λόγια.



Όσο περνούσαν τα χρόνια γινόμουν όλο και πιο καλή μαθήτρια. Έφτασα να γίνω σημαιοφόρος στην τρίτη Λυκείου. Πάντα επεδίωκα την τελειότητα. Ακόμη όμως και το διάβασμα το συνδύαζα με τη ζωή μου, με την καθημερινότητά μου. Δεν ήμουν φυτό ποτέ. Πρώτη μου φορά είδα ερωτική ταινία ταινία στα 12. Μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση. Ακόμη και σήμερα στα 24 μου βλέπω αρκετά συχνά ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Όταν τελείωσα τη σχολή αποφάσισα να ασχοληθώ με τη βιομηχανία του σεξ. Γυρίσαμε ένα tape με τον σύντροφό μου και το στείλαμε στον Σειρηνάκη. Αυτό ήταν"


"Οι γονείς μου αντέδρασαν περιέργα αντέδρασαν όπως κάθε ελληνική οικογένεια. Κάποιοι άνθρωποι είναι δίπλα μου, τώρα που τους χρειάζομαι, κάποιοι που δεν ήταν ποτέ, εξαφανίστηκαν από τη ζωή μου. Ίσως ήταν δίπλα μου για χειριστικούς λόγους και τίποτε άλλο. Η στάση των πραγματικών μου φίλων είναι όπως ήταν πάντα. Η στάση των ανθρώπων που απλά υποκρινόντουσαν αλλάξε. Λογικό μου φαίνεται έτσι και αλλιώς. Δεν ήταν φίλοι μου ποτέ και ήξερα ποιά θα ήταν η αντίδρασή τους στις επιλογές μου".

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs