Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Η Demy επιβεβαιώνει τις φήμες για την συμμετοχή της στη Eurovision - Σε τι στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις


H Demy είναι μία από τις πιο γνωστές νέες pop τραγουδίστριες στην ελληνική μουσική βιομηχανία και η... πορεία της αυτά τα χρόνια, έχει επιβεβαιώσει την καλλιτεχνική της αξία.

Πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο, που κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως κέντρισε τους υπεύθυνους για την Eurovision, με συνέπεια να υπάρχουν φήμες πως της έχει γίνει πρόταση, για να εκπροσωπήσει την χώρα μας. Για όλα όσα ακούγονται μίλησε στις κάμερες, που την συνάντησαν σε πρεμιέρα νυχτερινού κέντρου.

«Η αλήθεια είναι ότι επίσημα δεν έχουμε συζητήσει και να πούμε ότι τελικά το κάνουμε. Συζητήσεις, επειδή και με τους δύο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και έχουμε επαφή, έχουμε πει ότι θέλουμε να το κάνουμε. Έλεγα πάντα ότι δεν νιώθω έτοιμη και αν δεν νιώσω έτοιμη να πω ότι έχει έρθει η σωστή χρονική στιγμή, δεν θα το κάνω. Θέλω να είναι και όλη η ομάδα σωστή για να το κάνω. Αν κάτι τέτοιο συμβεί θα είναι μεγάλη μου τιμή», απάντησε σχετικά με όσα έχουν ακουστεί για την απευθείας ανάθεση στην ίδια.

Σε ότι αφορά το στίχο, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως θα της άρεσε ένας συνδυασμός αγγλικού και ελληνικού στίχου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs